Varázsold otthonodba az olaszos ízeket a megújult receptúrájú MAGGI Bolognai Spagetti alap segítségével! A napérlelte zamatos paradicsomok, az olasz konyha által rendkívül kedvelt fokhagyma és vöröshagyma, valamint a változatos zöldfűszerek, mint az oregánó, a bazsalikom, a kakukkfű és a petrezselyem levesznek majd a lábadról. A hozzáadott olívaolaj teszi a terméket igazán különlegessé.
Minőségi alapanyagokból, az összetevő listában jelölt természetes összetevőkkel.
Az alap szabadföldi paradicsommal és vöröshagymával készül és nem tartalmaz pálmaolajat.
A környezet védelméért kevesebb csomagolóanyag felhasználásával.
Minden MAGGI alap szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.
Kiszerelés: 42 g
Próbáld ki a többi megújult MAGGI alapot is!
szárított zöldségek* (paradicsompor 44,9%, vöröshagymapor, fokhagymapor, cékla), cukor*, jódozott só, BÚZALISZT*, fűszerek (őrölt pirospaprika, fekete bors*, chilipaprika*), fűszernövények* 1,9% (oregánó, bazsalikom, kakukkfű, petrezselyem), olívaolaj 1,3%.
Tartalmazhat TEJET, TOJÁST, SZÓJÁT, ZELLERT és HALAT.
*Természetes összetevők.
per 100g | Egy adag készételben | RI %* | |
---|---|---|---|
Energia |
1348 kJ 319 kcal |
2102 kJ 503 kcal |
25 % |
Zsír | 2.5 g | 14.8 g | 21 % |
amelyből telített zsír | 0.4 g | 4.2 g | 21 % |
Szénhidrát | 58.9 g | 61.4 g | 24 % |
amelyből cukrok | 40.9 g | 4.5 g | 5 % |
Rost | 11.1 g | 4.2 g | - No Values |
Fehérje | 9.7 g | 29.8 g | 60 % |
Só | 9.9 g | 1.6 g | 27 % |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Glutén |
igen
|
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | - No Values |
Tej |
igen
|
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | - No Values |
Szója |
igen
|
Szójabab és abból készült termékek | - No Values |
Zeller |
igen
|
Zeller és abból készült termékek. | - No Values |
Diófélék |
nem
|
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek | - No Values |
Földimogyoró |
nem
|
Földimogyoró és abból készült termékek | - No Values |
Halak |
igen
|
Halak és azokból készült termékek | - No Values |
Rákfélék |
nem
|
Rákfélék és azokból készült termékek | - No Values |
Szezámmag |
nem
|
Szezámmag és abból készült termékek | - No Values |
Kén-dioxid |
nem
|
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben. | - No Values |
Mustár |
nem
|
10. Mustár és abból készült termékek. | - No Values |
Puhatestűek |
nem
|
Puhatestűek és abból készült termékek | - No Values |
Csillagfürt |
nem
|
Csillagfürt és abból készült termékek. | - No Values |
Tojás |
igen
|
Tojás és abból készült termékek | - No Values |
Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva
Friss hozzávalók és elkészítési javaslat:
30 dkg darált hús, 2 ek. olaj, 3 dl víz, 30 dkg spagetti tészta, reszelt sajt
1. A darált húst 2 evőkanál olajon lepirítjuk.
2. Hozzáadunk 3 dl hideg vizet és a tasak tartalmát, majd felforraljuk.
3. Időnként megkeverve 8 perc alatt készre főzzük.
4. Főtt spagettivel és reszelt sajttal tálaljuk.