A rakott zöldség még ízletesebb lesz, ha egy kis bolognai szósszal sütjük össze. Az ízek tökéletesen illenek egymáshoz, a mediterrán hangulat pedig biztosan nem marad el a konyhából!
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk a húst, és a leveskockából elkészített húslében pároljuk puhára, majd villa segítségével szedjük szét szálasra.
2. lépés
5 perc
Közben szeleteljük fel a cukkinit és a gombát.
3. lépés
10 perc
Főzzük fel a szószt, majd kenjük meg vékonyan egy sütőtál alját.
4. lépés
5 perc
Rétegezzük a cukkini felét a tál aljára, majd folytassuk a gomba felével. Osszuk el rajta a maradék szósz felét, majd következzen a hús, a maradék gomba és a maradék cukkini. Végül zárjuk le a maradék szósszal.
5. lépés
30 perc
Alufóliával lezárva 200 Celsius fokra előmelegített sütőben fél óra alatt süssük készre.