Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A darált csirkehúst sózzuk meg, majd keverjük össze néhány evőkanál Maggi Japán stílusú Teriyaki édes szójaszószos szósszal.
Formázzunk 4 húspogácsát, és süssük őket forró olajon aranybarnára. A sütés végén öntsük rájuk a maradék Maggi Japán stílusú Teriyaki édes szójaszószos szószt, és pároljuk még néhány percig.
A hamburgerzsemléket vágjuk félbe, és pirítsuk meg őket egy száraz serpenyőben vagy sütőben.
A zsemlék alsó felét kenjük meg majonézzel, helyezzünk rá salátalevelet, majd a húspogácsát. Tegyük rá a karikára vágott vöröshagymát és a csíkokra vágott paprikát. Locsoljuk meg a teriyaki szósszal, és fedjük le a zsemle tetejével.