Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teljes kiőrlésű tészta zöldborsóval, carbonara szósszal

0
29 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 tasak
Maggi Carbonara spagetti alap
40 dkg
zsenge zöldborsó
1 csomag
teljes kiőrlésű tészta
5 dkg
sajt
5 dkg
vaj
2 dl
főzőtejszín
2 dl
forró víz
3 tk

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Zsír
16.36 g
Energia
418.93 kcal
Szénhidrát
54.6 g
Fehérje
16.94 g
Telített zsírok
9.13 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

29 perc
1. lépés
2 perc
A tésztához 4 liter vizet 2 tk sóval felforralunk és az utasítás szerint megfőzzük.
2. lépés
5 perc
Közben a vajat egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, rádobjuk a zöldborsót és kevergetve néhány perc alatt átmelegítjük. Sózzuk, majd fedővel lefedve, kis lángon 4-5 percig pároljuk.
3. lépés
10 perc
Miután a borsó megpuhult, megszórjuk a MAGGI Carbonara Spagetti alappal, hozzáadjuk a 2 dl vizet és a tejszínt, majd addig főzzük, amíg a borsó teljesen puha nem lesz, a szósz pedig besűrűsödik (szükség esetén pótoljuk ki vízzel, ha elpárolgott).
4. lépés
12 perc
A megfőtt tésztát szűrjük le, keverjük el a szósszal és a sajttal megszórva tálaljuk.
Teljes kiőrlésű tészta zöldborsóval, carbonara szósszal

1. lépés 4

A tésztához 4 liter vizet 2 tk sóval felforralunk és az utasítás szerint megfőzzük.

Teljes kiőrlésű tészta zöldborsóval, carbonara szósszal

2. lépés 4

Közben a vajat egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk, rádobjuk a zöldborsót és kevergetve néhány perc alatt átmelegítjük. Sózzuk, majd fedővel lefedve, kis lángon 4-5 percig pároljuk.

Teljes kiőrlésű tészta zöldborsóval, carbonara szósszal

3. lépés 4

Miután a borsó megpuhult, megszórjuk a MAGGI Carbonara Spagetti alappal, hozzáadjuk a 2 dl vizet és a tejszínt, majd addig főzzük, amíg a borsó teljesen puha nem lesz, a szósz pedig besűrűsödik (szükség esetén pótoljuk ki vízzel, ha elpárolgott).

Teljes kiőrlésű tészta zöldborsóval, carbonara szósszal

4. lépés 4

A megfőtt tésztát szűrjük le, keverjük el a szósszal és a sajttal megszórva tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév