Szivárvány-saslik
45perc
Könnyű
1 tasak
60 dkg
csirkemell
2
kaliforniai paprika
2 fej
lilahagyma
5 ek
olaj
2 ek
méz
1 db
padlizsán
2 db
sárgarépa
1 nagy
cukkini
3 db
paradicsom
1 csipet
só
1 csipet
feketebors
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
479.78 kcal
Fehérje
38.12 g
Szénhidrát
32.35 g
Telített zsírok
3.31 g
Zsír
22.73 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
45 perc
1. lépés
5 perc
A gyors páchoz keverjük el a MAGGI Grill fűszerkeveréket az olajjal és a mézzel.
2. lépés
5 perc
A felkockázott csirkemellet tegyük a pácba és hagyjuk állni kb. egy órára. Ha időnk engedi, akár egész éjszakára a pácban hagyhatjuk.
3. lépés
5 perc
Amíg a hús pihen, a zöldségeket apróbb darabokra vágjuk és megkenjük egy kevés olajjal.
4. lépés
5 perc
Amikor már eleget pihent a hús, feltűzzük a nyársra a zöldségekkel együtt, a szivárvány színeinek sorrendjében (vörös, narancssárga, sárga, zöld, sötétkék, lila).
5. lépés
25 perc
Az így elkészített nyársakat sütőpapírra fektetve, félidőben megforgatva készre sütjük, kb. 25-30 perc alatt, és még melegen tálaljuk!
Hozzászólások 0