Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Szivárvány-saslik

0
45 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

60 dkg
csirkemell
2 
kaliforniai paprika
2 fej
lilahagyma
5 ek
olaj
2 ek
méz
1 db
padlizsán
2 db
sárgarépa
1 nagy
cukkini
3 db
paradicsom
1 csipet
1 csipet
feketebors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
479.78 kcal
Fehérje
38.12 g
Szénhidrát
32.35 g
Telített zsírok
3.31 g
Zsír
22.73 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

45 perc
1. lépés
5 perc
A gyors páchoz keverjük el a MAGGI Grill fűszerkeveréket az olajjal és a mézzel.
2. lépés
5 perc
A felkockázott csirkemellet tegyük a pácba és hagyjuk állni kb. egy órára. Ha időnk engedi, akár egész éjszakára a pácban hagyhatjuk.
3. lépés
5 perc
Amíg a hús pihen, a zöldségeket apróbb darabokra vágjuk és megkenjük egy kevés olajjal.
4. lépés
5 perc
Amikor már eleget pihent a hús, feltűzzük a nyársra a zöldségekkel együtt, a szivárvány színeinek sorrendjében (vörös, narancssárga, sárga, zöld, sötétkék, lila).
5. lépés
25 perc
Az így elkészített nyársakat sütőpapírra fektetve, félidőben megforgatva készre sütjük, kb. 25-30 perc alatt, és még melegen tálaljuk!
Szivárvány-saslik

1. lépés 5

A gyors páchoz keverjük el a MAGGI Grill fűszerkeveréket az olajjal és a mézzel.

Szivárvány-saslik

2. lépés 5

A felkockázott csirkemellet tegyük a pácba és hagyjuk állni kb. egy órára. Ha időnk engedi, akár egész éjszakára a pácban hagyhatjuk.

Szivárvány-saslik

3. lépés 5

Amíg a hús pihen, a zöldségeket apróbb darabokra vágjuk és megkenjük egy kevés olajjal.

Szivárvány-saslik

4. lépés 5

Amikor már eleget pihent a hús, feltűzzük a nyársra a zöldségekkel együtt, a szivárvány színeinek sorrendjében (vörös, narancssárga, sárga, zöld, sötétkék, lila).

Szivárvány-saslik

5. lépés 5

Az így elkészített nyársakat sütőpapírra fektetve, félidőben megforgatva készre sütjük, kb. 25-30 perc alatt, és még melegen tálaljuk!

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév