A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Keverjük össze a MAGGI Rakott tészta alapot 150 ml tejszínnel (12 %) és 600 ml vízzel. Forraljuk egy edényben, időnként megkeverve 1 percig.
2. lépés
3 perc
Öntsük a nyers tésztát egy kiolajozott tűzálló tálba, szórjuk meg a kockára vágott sonkával, majd öntsük rá az alapot, és jól keverjük össze. Szórjuk meg reszelt cheddar sajttal. Ne fedjük le.
3. lépés
35 perc
Tegyük az előmelegített sütőbe, és süssük kb. 35 percig (200 °C-on, legkeverés nélkül, "alulról sütés" funkcióval).
1. lépés
3
Keverjük össze a MAGGI Rakott tészta alapot 150 ml tejszínnel (12 %) és 600 ml vízzel. Forraljuk egy edényben, időnként megkeverve 1 percig.
2. lépés
3
Öntsük a nyers tésztát egy kiolajozott tűzálló tálba, szórjuk meg a kockára vágott sonkával, majd öntsük rá az alapot, és jól keverjük össze. Szórjuk meg reszelt cheddar sajttal. Ne fedjük le.
3. lépés
3
Tegyük az előmelegített sütőbe, és süssük kb. 35 percig (200 °C-on, legkeverés nélkül, "alulról sütés" funkcióval).
Hozzászólások 0