Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Serpenyős húsgombócok gnocchival és póréhagymával

0
40 perc
Közepes

Hozzávalók

-
2 adag
+

Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

50 dkg
gnocchi
28 g
zsemlemorzsa
1 csipet
feketebors
5 dkg
póréhagyma
1 db
tojás
2 dl
forró víz
3 ek
olaj
200 g
tejföl
3 
fokhagyma
1 tk
20 dkg
darált pulykahús

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
1640.56 kcal
Szénhidrát
215.32 g
Fehérje
58.3 g
Zsír
59.11 g
Telített zsírok
20.26 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
3 perc
A húst elkeverjük a zsemlemorzsával, az átnyomott fokhagymával, a tojással és a fűszerekkel.
2. lépés
2 perc
Nedves kézzel diónyi gombócokat formálunk és kevés zsemlemorzsában megforgatjuk.
3. lépés
10 perc
Egy mélyebb, tapadásmentes serpenyőben a felforrósított olajon néhány perc alatt körbesütjük a húsgombócokat, tányérra szedjük.
4. lépés
5 perc
A serpenyőbe beletesszük a gnocchit, közé rakjuk a húsgombócokat, a póréhagymát, majd leöntjük a tejföllel és vízzel simára kevert Maggi alappal.
5. lépés
20 perc
Közepes lángon átforrósítjuk, majd a 20 percre 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük – félidőben alufóliával takarjuk.
Serpenyős húsgombócok gnocchival és póréhagymával

1. lépés 5

A húst elkeverjük a zsemlemorzsával, az átnyomott fokhagymával, a tojással és a fűszerekkel.

Serpenyős húsgombócok gnocchival és póréhagymával

2. lépés 5

Nedves kézzel diónyi gombócokat formálunk és kevés zsemlemorzsában megforgatjuk.

Serpenyős húsgombócok gnocchival és póréhagymával

3. lépés 5

Egy mélyebb, tapadásmentes serpenyőben a felforrósított olajon néhány perc alatt körbesütjük a húsgombócokat, tányérra szedjük.

Serpenyős húsgombócok gnocchival és póréhagymával

4. lépés 5

A serpenyőbe beletesszük a gnocchit, közé rakjuk a húsgombócokat, a póréhagymát, majd leöntjük a tejföllel és vízzel simára kevert Maggi alappal.

Serpenyős húsgombócok gnocchival és póréhagymával

5. lépés 5

Közepes lángon átforrósítjuk, majd a 20 percre 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük – félidőben alufóliával takarjuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév