Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sajtos karfiolropogós

0
20 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

30 dkg
karfiol
12 dkg
burgonya
2 db
tojás
8 dkg
liszt
1 l
víz
1 ek
olaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
213.29 kcal
Szénhidrát
25.87 g
Fehérje
8.66 g
Zsír
7.9 g
Telített zsírok
2.13 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

20 perc
1. lépés
1 perc
A karfiolt mossuk meg és szedjük rózsákra, majd a burgonyát is pucoljuk meg és kockázzuk fel.
2. lépés
4 perc
Az aprított zöldségeket tegyük egy edénybe, öntsük fel vízzel és közepes lángon főzzük puhára, majd törjük át egy villa vagy krumplinyomó segítségével.
3. lépés
1 perc
Keverjük hozzá a felvert tojásokat, a lisztet és a MAGGI Tejszínes négysajtos alapot.
4. lépés
4 perc
Kétujjnyi olajat forrósítsunk fel egy mélyebb serpenyőben és vízbe mártogatott kávéskanállal szaggassunk bele a masszából néhány darabot.
5. lépés
9 perc
Közepes lángon, oldalanként 3-4 perc alatt süssük ki a karfiolropogósokat, csöpögtessük le és szedjük törlőpapírra, hogy a felesleges zsiradék felszívódjon.
6. lépés
1 perc
Melegen, valamilyen mártogatós kíséretében tálaljuk.
Sajtos karfiolropogós

1. lépés 6

A karfiolt mossuk meg és szedjük rózsákra, majd a burgonyát is pucoljuk meg és kockázzuk fel.

Sajtos karfiolropogós

2. lépés 6

Az aprított zöldségeket tegyük egy edénybe, öntsük fel vízzel és közepes lángon főzzük puhára, majd törjük át egy villa vagy krumplinyomó segítségével.

Sajtos karfiolropogós

3. lépés 6

Keverjük hozzá a felvert tojásokat, a lisztet és a MAGGI Tejszínes négysajtos alapot.

Sajtos karfiolropogós

4. lépés 6

Kétujjnyi olajat forrósítsunk fel egy mélyebb serpenyőben és vízbe mártogatott kávéskanállal szaggassunk bele a masszából néhány darabot.

Sajtos karfiolropogós

5. lépés 6

Közepes lángon, oldalanként 3-4 perc alatt süssük ki a karfiolropogósokat, csöpögtessük le és szedjük törlőpapírra, hogy a felesleges zsiradék felszívódjon.

Sajtos karfiolropogós

6. lépés 6

Melegen, valamilyen mártogatós kíséretében tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév