A leggazdaságosabb, ha fagyasztott tengeri halfilét vásárolunk, amit elég egy éjszaka alatt a hűtőben kiengedni, másnap szárazra törölni és már dolgozhatunk is vele. Nagy előnye, hogy gyorsan elkészül, hiszen serpenyőben percek alatt megpirul, így a villámvacsorák igazi sztárja.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A halszeleteket sózzuk-borsozzuk, majd felhevítjük egy serpenyőben az olajat és oldalanként 5 perc alatt megpirítjuk benne a halszeleteket. Ha elkészültek, óvatosan kiszedjük őket és félretesszük.
2. lépés
10 perc
Ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a szeletekre vágott gombát. Ha szükséges, az olajat pótoljuk.
3. lépés
5 perc
A tejszínt a vízzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a Maggi Sült hal zöldfűszeres mártásban alap tasak tartalmát és kézi habverővel simára dolgozzuk. Az egészet a pirított gombára öntjük és forrástól számítva öt percig főzzük.
4. lépés
5 perc
A sült halszeleteket a zöldfűszeres-gombás szósszal leöntve tálaljuk.
1. lépés
4
A halszeleteket sózzuk-borsozzuk, majd felhevítjük egy serpenyőben az olajat és oldalanként 5 perc alatt megpirítjuk benne a halszeleteket. Ha elkészültek, óvatosan kiszedjük őket és félretesszük.
2. lépés
4
Ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a szeletekre vágott gombát. Ha szükséges, az olajat pótoljuk.
3. lépés
4
A tejszínt a vízzel elkeverjük, majd hozzáadjuk a Maggi Sült hal zöldfűszeres mártásban alap tasak tartalmát és kézi habverővel simára dolgozzuk. Az egészet a pirított gombára öntjük és forrástól számítva öt percig főzzük.
4. lépés
4
A sült halszeleteket a zöldfűszeres-gombás szósszal leöntve tálaljuk.