Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Az élesztőt kevés langyos vízben a cukorral megfuttatjuk. Ha készen van, összegyúrjuk a tészta többi hozzávalójával, a liszttel, a cukorral, az olívaolajjal, a maradék langyos vízzel és a sóval, hogy lágy, de ruganyos tésztát kapjunk. Végül egy órán át langyos helyen kelesztjük.
A MAGGI Húsimádó Bolognai Spagetti alapot 4 dl vízzel néhány perc alatt, folyamatosan kevergetve összeforraljuk és besűrítjük.
A megkelt tésztát négyfele osztjuk, a részeket egyenként 30 cm-es körökké formáljuk.
Sütőlapra fektetve megkenjük őket a szósszal, elosztjuk rajtuk a felszeletelt fügét és a mozzarellát, majd a sonkát, végül 220 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt készre sütjük őket.