
Pikáns újhagyma leves krémsajttal és bacon chipsszel
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Tápértékek megjelenítése
Elkészítés
1. lépés
3 perc2. lépés
10 perc3. lépés
10 perc4. lépés
5 perc5. lépés
2 perc
1. lépés 5
A forró vajra dobjuk a felkarikázott újhagymát, átforgatjuk, sózzuk és kis lángon kevergetve 2-3 pecig pároljuk.

2. lépés 5
Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott burgonyát, felöntjük a vízzel és forrástól számított 10 percig főzzük, félidőben hozzáadjuk a Maggi Tyúkhúsleveskockát és az ízlés szerinti mennyiségű csilipelyhet.

3. lépés 5
A baconszeleteket ujjnyi szélesre vágjuk, serpenyőben, kis lángon lassan megpirítjuk.

4. lépés 5
Turmixoljuk, és közben hozzáadjuk a krémsajtot. Egy percre visszatesszük a tűzre, hogy átforrósodjék.

5. lépés 5
A baconchipsszel és az újhagyma karikára vágott zöldjével megszórva tálaljuk a krémlevest.
Recept letöltése
LetöltésFedezz fel még többet!
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!
.
Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.
Hozzászólások 0