Ez a nyári saláta nemcsak étvágygerjesztő, de laktató is. Használd fel hozzá kedvenc zöldségeidet és salátaöntetedet, majd tálald isteni húsgolyókkal, melyhez a Maggi Folyékony ételízesítőjét is felhasználhatod. Bónusz tipp: rendezd a hozzávalókat rétegekbe, hogy még szemet gyönyörködtetőbb látványt kapj.
Hozzávalók
6
adagokat
Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A zöldségeket kockákra vágjuk, a káposztát felaprítjuk.
2. lépés
10 perc
A darált húshoz hozzáadjuk a tojást, egy evőkanál zsemlemorzsát, 4 evőkanál Maggi Folyékony ételízesítőt, egy csipet sót, borsot, valamint ízlés szerint fűszereket, egy kis vizet, majd az egészet összegyúrjuk.
3. lépés
5 perc
Formázzunk kis golyócskákat a húsos keverékből.
4. lépés
1 perc
Süssük ki őket sütőben vagy air fryer-ben 160 fokon, amíg enyhén megbarnulnak. Hagyjuk kihűni a húsgolyókat.
5. lépés
1 perc
A gombát a hagymával együtt megpirítjuk.
6. lépés
5 perc
Rétegezzük a salátát: a tányér aljára tegyünk egy keveset a kedvenc salátaöntetünkből, majd mehet rá a káposzta (ezt megszórhatjuk egy kis fűszerrel), a gomba és a hagyma, uborka, paprika, paradicsom és végül a húsgolyók.
1. lépés
6
A zöldségeket kockákra vágjuk, a káposztát felaprítjuk.
2. lépés
6
A darált húshoz hozzáadjuk a tojást, egy evőkanál zsemlemorzsát, 4 evőkanál Maggi Folyékony ételízesítőt, egy csipet sót, borsot, valamint ízlés szerint fűszereket, egy kis vizet, majd az egészet összegyúrjuk.
3. lépés
6
Formázzunk kis golyócskákat a húsos keverékből.
4. lépés
6
Süssük ki őket sütőben vagy air fryer-ben 160 fokon, amíg enyhén megbarnulnak. Hagyjuk kihűni a húsgolyókat.
5. lépés
6
A gombát a hagymával együtt megpirítjuk.
6. lépés
6
Rétegezzük a salátát: a tányér aljára tegyünk egy keveset a kedvenc salátaöntetünkből, majd mehet rá a káposzta (ezt megszórhatjuk egy kis fűszerrel), a gomba és a hagyma, uborka, paprika, paradicsom és végül a húsgolyók.
Hozzászólások 0