Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

0
50 perc
Könnyű
Rántott csirke tulajdonképpen olaj nélkül? Igen! Sőt, most a Maggi Négysajtos-tejszínes alapnak köszönhetően ropogós, sajtos ízesítéssel készítethetjük. A joghurtos pác fellazítja a hús rostjait, a sajtok aromái pedig átjárják azt – biztosan nagy sikert aratunk vele, és ráadásul kényelmesen és kalóriaszegényen készíthetjük el mindenki kedvenc vasárnapi ebédjét.

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

2 ek
étolaj
200 g
natúr joghurt
150 g
kukoricapehely
8 
csirke alsócomb

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
700.28 kcal
Szénhidrát
32.36 g
Fehérje
52.46 g
Zsír
38.56 g
Telített zsírok
10.06 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

50 perc
1. lépés
2 perc
A joghurtot simára keverjük a Maggi alappal.
2. lépés
2 perc
A csirkecombokat szárazra töröljük, a joghurtos szószba forgatjuk és 3-4 órára a hűtőbe rakjuk. (Legegyszerűbb, ha a pácolás idejére egy erősebb mélyhűtőtasakba rakjuk a szószt és a combokat, így biztosan egyenletesen befedi a szósz.)
3. lépés
3 perc
A kukoricapelyhet aprítógépben – vagy húsklopfolóval –  apróra törjük.
4. lépés
5 perc
A combokat – ne töröljük le róluk a pácot! –  megforgatjuk a kukoricapehelyben és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
5. lépés
3 perc
Olajspray-vel vagy egy egyszerű szilikonecsettel nagyon enyhén beolajozzuk őket.
6. lépés
35 perc
200 fokra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük – ha közben nagyon pirulna a bunda, lazán alufóliával takarjuk.
Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

1. lépés 6

A joghurtot simára keverjük a Maggi alappal.

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

2. lépés 6

A csirkecombokat szárazra töröljük, a joghurtos szószba forgatjuk és 3-4 órára a hűtőbe rakjuk. (Legegyszerűbb, ha a pácolás idejére egy erősebb mélyhűtőtasakba rakjuk a szószt és a combokat, így biztosan egyenletesen befedi a szósz.)

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

3. lépés 6

A kukoricapelyhet aprítógépben – vagy húsklopfolóval –  apróra törjük.

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

4. lépés 6

A combokat – ne töröljük le róluk a pácot! –  megforgatjuk a kukoricapehelyben és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

5. lépés 6

Olajspray-vel vagy egy egyszerű szilikonecsettel nagyon enyhén beolajozzuk őket.

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

6. lépés 6

200 fokra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük – ha közben nagyon pirulna a bunda, lazán alufóliával takarjuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév