Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Minestrone – olasz zöldségleves

(0)
56perc
Könnyű
A Minestrone egy rendkívül népszerű olasz leves, amelyet zöldségekből, főleg cukkiniből főznek. Olaszország számos régiójában készítik, mindenhol egy kicsit másképp. Ez most a Minestrone klasszikus változatának receptje – sok zöldséggel és ízletes MAGGI Házias levesalappal. Próbáld ki, és látni fogod, milyen finom, és milyen jól illik a magyaros ételek mellé is!

Hozzávalók

-
4
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

2  l
víz
1  fej
vöröshagyma
1  db
cukkini
4  gerezd
fokhagyma
1  csokor
spenót
250  g
zöldbab
1  db
sárgarépa
1  db
petrezselyemgyökér
1  doboz
paradicsom
1  ek
paradicsompüré
250  g
tészta
2  ek
olívaolaj
0.5  csokor
bazsalikom
1  csipet
feketebors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
384.19 kcal
Fehérje
14.4 g
Szénhidrát
61.25 g
Telített zsírok
1.91 g
Zsír
10.68 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

56 perc
1. lépés
10 perc
A zöldségeket megmossuk. A sárgarépát, a vöröshagymát és a cukkinit felkockázzuk, a babot 1 cm-es darabokra vágjuk. Egy nagy edényben felhevítünk 2 evőkanál olívaolajat, és a spenót kivételével minden zöldséget megpirítunk.
2. lépés
15 perc
Az egészet öntsük fel vízzel, és adjuk hozzá a levesalapot. Főzzük körülbelül 15 percig.
3. lépés
30 perc
Ezután adjuk hozzá a konzervparadicsomot, a pürét és a spenótot, majd főzzük tovább, még körülbelül 30 percig. 5 perccel a főzés vége előtt adjuk hozzá a tésztát.
4. lépés
1 perc
Végül pedig ízesítsük a levest sóval, borssal és apróra vágott bazsalikommal.
Minestrone – olasz zöldségleves

1. lépés 4

A zöldségeket megmossuk. A sárgarépát, a vöröshagymát és a cukkinit felkockázzuk, a babot 1 cm-es darabokra vágjuk. Egy nagy edényben felhevítünk 2 evőkanál olívaolajat, és a spenót kivételével minden zöldséget megpirítunk.

Minestrone – olasz zöldségleves

2. lépés 4

Az egészet öntsük fel vízzel, és adjuk hozzá a levesalapot. Főzzük körülbelül 15 percig.

Minestrone – olasz zöldségleves

3. lépés 4

Ezután adjuk hozzá a konzervparadicsomot, a pürét és a spenótot, majd főzzük tovább, még körülbelül 30 percig. 5 perccel a főzés vége előtt adjuk hozzá a tésztát.

Minestrone – olasz zöldségleves

4. lépés 4

Végül pedig ízesítsük a levest sóval, borssal és apróra vágott bazsalikommal.

Recept letöltése
Letöltés

Fedezz fel még többet!

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév