Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Kukoricás-baconös marharagu velefőtt burgonyával

Kukoricás-baconös marharagu velefőtt burgonyával

(0)
90 perc
Könnyű
Ha a köretet együtt főzzük a hússal, biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz ízetlen. Ebben a melengető raguban ráadásul beszívja a csípős-fűszeres szószt is, így válik igazán különlegessé.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
80  dkg
marhalábszár
60  dkg
burgonya
1  konzerv
csemegekukorica
1  tasak
Maggi Mexikói chilis bab alap
2  ek
olaj
0.5  l
forró víz
2  tk
só
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
38.1 g
Energia
466.1 kcal
Zsír
15.2 g
Fehérje
43.4 g
Telített zsírok
3 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

90 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    A felkockázott lábszárat fehéredésig pirítjuk az olajon, hozzáadjuk a MAGGI Mexikói chilis bab alapot, a vizet és a sót, lefedjük és pároljuk.
  • 2. lépés

    79 perc
    Amikor már majdnem puhára főtt, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és a kukoricát és további 20 percen át főzzük, míg a burgonya meg nem puhul.
  • 3. lépés

    1 perc
    Friss kenyérrel tálaljuk.
Kukoricás-baconös marharagu velefőtt burgonyával

1. lépés 3

A felkockázott lábszárat fehéredésig pirítjuk az olajon, hozzáadjuk a MAGGI Mexikói chilis bab alapot, a vizet és a sót, lefedjük és pároljuk.

Kukoricás-baconös marharagu velefőtt burgonyával

2. lépés 3

Amikor már majdnem puhára főtt, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és a kukoricát és további 20 percen át főzzük, míg a burgonya meg nem puhul.

Kukoricás-baconös marharagu velefőtt burgonyával

3. lépés 3

Friss kenyérrel tálaljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
8 + 6 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Ebéd
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • könnyű
  • Krumpli
  • Magas fehérjetartalmú
  • magyar konyha
  • Marhahús
  • mexikói
  • Örökség
  • Pörkölt
  • Teljes fogás
  • ünnepek
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET