Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kolbászos rakott csirke

0
45 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

20 dkg
makaróni tészta
30 dkg
csirkemellfilé
5 dkg
mozzarella
10 dkg
kolbász
2 l
víz
2 dl
tejszín
4 ek
olívaolaj
1 db
rozmaring ág

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Telített zsírok
9.97 g
Fehérje
31.61 g
Energia
607.74 kcal
Szénhidrát
46.05 g
Zsír
32.25 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

45 perc
1. lépés
1 perc
Melegítsük elő a sütőt 200 Celsius fokra.
2. lépés
9 perc
Húzzuk le a kolbász héját és nagylyukú sajtreszelőn morzsoljuk le, vagy vágjuk nagyon apróra.
3. lépés
5 perc
Egy kevés olajon pirítsuk meg a kolbászt az aprított rozmaringgal, adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott csirkemellet és pirítsuk tovább 5-6 percig.
4. lépés
2 perc
A tasak tartalmát keverjük ki a tejszínnel és a vízzel, adjunk hozzá egy kevés sót.
5. lépés
3 perc
Öntsük a keveréket a húshoz, forraljuk fel és további egy-két percig főzzük.
6. lépés
25 perc
Kiolajozott jénai tálat béleljük ki a tésztával, öntsük rá a serpenyő tartalmát, majd szórjuk meg a tetejét a reszelt sajttal és kb. 20-25 perc alatt süssük készre.
Kolbászos rakott csirke

1. lépés 6

Melegítsük elő a sütőt 200 Celsius fokra.

Kolbászos rakott csirke

2. lépés 6

Húzzuk le a kolbász héját és nagylyukú sajtreszelőn morzsoljuk le, vagy vágjuk nagyon apróra.

Kolbászos rakott csirke

3. lépés 6

Egy kevés olajon pirítsuk meg a kolbászt az aprított rozmaringgal, adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott csirkemellet és pirítsuk tovább 5-6 percig.

Kolbászos rakott csirke

4. lépés 6

A tasak tartalmát keverjük ki a tejszínnel és a vízzel, adjunk hozzá egy kevés sót.

Kolbászos rakott csirke

5. lépés 6

Öntsük a keveréket a húshoz, forraljuk fel és további egy-két percig főzzük.

Kolbászos rakott csirke

6. lépés 6

Kiolajozott jénai tálat béleljük ki a tésztával, öntsük rá a serpenyő tartalmát, majd szórjuk meg a tetejét a reszelt sajttal és kb. 20-25 perc alatt süssük készre.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév