Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Kolbászos rakott csirke

Kolbászos rakott csirke

(0)
45 perc
Közepes
Húsimádó rakott tészta friss zöldfűszerrel bolondítva. Ha még több ízt csempésznél a fogásba, akkor válassz hozzá bivalytejből készült mozzarellát, aminek hála még krémesebb és olvadósabb lesz a végeredmény.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Maggi Csirkés-sajtos rakott tészta alap
20  dkg
makaróni tészta
30  dkg
csirkemellfilé
5  dkg
mozzarella
10  dkg
kolbász
2  l
víz
2  dl
tejszín
4  ek
olívaolaj
1  db
rozmaring ág
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
45.3 g
Energia
604.4 kcal
Zsír
32.2 g
Fehérje
31.5 g
Telített zsírok
10 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

45 perc
  • 1. lépés

    1 perc
    Melegítsük elő a sütőt 200 Celsius fokra.
  • 2. lépés

    9 perc
    Húzzuk le a kolbász héját és nagylyukú sajtreszelőn morzsoljuk le, vagy vágjuk nagyon apróra.
  • 3. lépés

    5 perc
    Egy kevés olajon pirítsuk meg a kolbászt az aprított rozmaringgal, adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott csirkemellet és pirítsuk tovább 5-6 percig.
  • 4. lépés

    2 perc
    A tasak tartalmát keverjük ki a tejszínnel és a vízzel, adjunk hozzá egy kevés sót.
  • 5. lépés

    3 perc
    Öntsük a keveréket a húshoz, forraljuk fel és további egy-két percig főzzük.
  • 6. lépés

    25 perc
    Kiolajozott jénai tálat béleljük ki a tésztával, öntsük rá a serpenyő tartalmát, majd szórjuk meg a tetejét a reszelt sajttal és kb. 20-25 perc alatt süssük készre.
Kolbászos rakott csirke

1. lépés 6

Melegítsük elő a sütőt 200 Celsius fokra.

Kolbászos rakott csirke

2. lépés 6

Húzzuk le a kolbász héját és nagylyukú sajtreszelőn morzsoljuk le, vagy vágjuk nagyon apróra.

Kolbászos rakott csirke

3. lépés 6

Egy kevés olajon pirítsuk meg a kolbászt az aprított rozmaringgal, adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott csirkemellet és pirítsuk tovább 5-6 percig.

Kolbászos rakott csirke

4. lépés 6

A tasak tartalmát keverjük ki a tejszínnel és a vízzel, adjunk hozzá egy kevés sót.

Kolbászos rakott csirke

5. lépés 6

Öntsük a keveréket a húshoz, forraljuk fel és további egy-két percig főzzük.

Kolbászos rakott csirke

6. lépés 6

Kiolajozott jénai tálat béleljük ki a tésztával, öntsük rá a serpenyő tartalmát, majd szórjuk meg a tetejét a reszelt sajttal és kb. 20-25 perc alatt süssük készre.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
11 + 5 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • A sütőből
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Csirke
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Magas fehérjetartalmú
  • magyar konyha
  • Sajttal
  • Saucepan / Gratin
  • Sertéshús
  • Tej / krém alap
  • Tészta
  • Tészta / tészta
  • Tésztával
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Kolbászos bolognai

    Kolbászos bolognai

    30 perc Közepes
  • Zsályás-kolbászos papucsok

    Zsályás-kolbászos papucsok

    30 perc Könnyű
  • Kolbászos-hagymás tepsis burgonya

    Kolbászos-hagymás tepsis burgonya

    75 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET