Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Kecskesajttal és dióval sült vajtök

Kecskesajttal és dióval sült vajtök

(0)
50 perc
Közepes

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
vajtök
50  g
vöröshagyma
1  gerezd
fokhagyma
2  ek
olívaolaj
1  dl
fehérbor
60  g
mazsola
60  g
újhagyma
3  ek
MAGGI Házias levesalap - Zöldség
120  g
kecskesajt
20  g
dió
1  csipet
só
1  csipet
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
27.1 g
Energia
326.4 kcal
Zsír
18.1 g
Fehérje
11.1 g
Telített zsírok
6.2 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

50 perc
  • 1. lépés

    1 perc
    Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra alsó/felső sütés esetén, vagy 170°C -ra légkeveréses sütés esetén.
  • 2. lépés

    15 perc
    A tököt megtisztítjuk, megmossuk és félbevágjuk. Távolítsuk el a magokat egy kanállal. A sütőtök felét megszórjuk sóval, rácsra tesszük, és az előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
  • 3. lépés

    3 perc
    Közben megpucoljuk és félbevágjuk a hagymát, és apró kockákra vágjuk. Hámozzuk meg és vágjuk apróra a fokhagymagerezd(eke)t. Vegyük ki a sütőtök felét, egy kanál segítségével távolítsuk el a belsejét. Ezután vágjuk kockákra a sütőtököt.
  • 4. lépés

    10 perc
    Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, és 2 percig pároljuk benne a hagymát és a fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a sütőtök kockákat és összefőzzük velük. Leöntjük fehérborral, és lassú tűzön 5 percig puhára főzzük. A mazsolát apróra vágjuk és hozzáadjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk és karikákra vágjuk. Öntsük a serpenyőbe, és ízesítsük 3 evőkanál Maggi Házias levesalap – Zöldséggel.
  • 5. lépés

    21 perc
    A kecskesajtot 3 szeletre vágjuk, a diószemeket felaprítjuk. A sütőtök felét megtöltjük a zöldségekkel, megtöltjük kecskesajttal és megszórjuk finomra vágott dióval. Ezután tegyük vissza a sütőtököt 15 percre a sütőbe. Végül állítsuk be a sütő grill funkcióját és süssük meg a sajtot 2-5 percig. Friss borssal tálaljuk.
Kecskesajttal és dióval sült vajtök

1. lépés 5

Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra alsó/felső sütés esetén, vagy 170°C -ra légkeveréses sütés esetén.

Kecskesajttal és dióval sült vajtök

2. lépés 5

A tököt megtisztítjuk, megmossuk és félbevágjuk. Távolítsuk el a magokat egy kanállal. A sütőtök felét megszórjuk sóval, rácsra tesszük, és az előmelegített sütőben 20 percig sütjük.

Kecskesajttal és dióval sült vajtök

3. lépés 5

Közben megpucoljuk és félbevágjuk a hagymát, és apró kockákra vágjuk. Hámozzuk meg és vágjuk apróra a fokhagymagerezd(eke)t. Vegyük ki a sütőtök felét, egy kanál segítségével távolítsuk el a belsejét. Ezután vágjuk kockákra a sütőtököt.

Kecskesajttal és dióval sült vajtök

4. lépés 5

Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, és 2 percig pároljuk benne a hagymát és a fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a sütőtök kockákat és összefőzzük velük. Leöntjük fehérborral, és lassú tűzön 5 percig puhára főzzük. A mazsolát apróra vágjuk és hozzáadjuk. Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk és karikákra vágjuk. Öntsük a serpenyőbe, és ízesítsük 3 evőkanál Maggi Házias levesalap – Zöldséggel.

Kecskesajttal és dióval sült vajtök

5. lépés 5

A kecskesajtot 3 szeletre vágjuk, a diószemeket felaprítjuk. A sütőtök felét megtöltjük a zöldségekkel, megtöltjük kecskesajttal és megszórjuk finomra vágott dióval. Ezután tegyük vissza a sütőtököt 15 percre a sütőbe. Végül állítsuk be a sütő grill funkcióját és süssük meg a sajtot 2-5 percig. Friss borssal tálaljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
8 + 6 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • A serpenyőből
  • A sütőből
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Ebéd
  • Egyéb
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Inspiriences
  • mediterrán
  • ovo-lakto-vegetáriánus
  • Sajt
  • Sajttal
  • Tél
  • Új egészség
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET