Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Harcsapaprikás túrós csuszával

Harcsapaprikás túrós csuszával

(0)
75 perc
Közepes
Elsőre talán furcsa lehet ez a kombináció, de csak egészen addig, amíg ki nem próbáltad! Ügyelj rá, hogy a halfilé tényleg szálkamentes legyen és a kedvezőbb árú, afrikai harcsából is isteni!

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
1  fej
vöröshagyma
5  dl
tejföl
10  dkg
füstölt szalonna
1 
paradicsom
1  ek
fűszerpaprika
2  dl
víz
40  dkg
harcsafilé
4  ek
liszt
3  ek
olaj
25  dkg
tészta
25  dkg
túró
1 
TV paprika
1  gerezd
fokhagyma
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
39.8 g
Energia
734.7 kcal
Zsír
47.5 g
Fehérje
35.2 g
Telített zsírok
21.7 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

75 perc
  • 1. lépés

    15 perc
    A darabokra vágott halat sózd be és forgasd lisztbe. Némi olajon minden oldalát hirtelen süsd át, majd tedd félre.
  • 2. lépés

    10 perc
    Kevés olajon pirítsd üvegesre az apróra vágott vöröshagymát, add hozzá a fokhagymát is.
  • 3. lépés

    5 perc
    A tűzről félrehúzva keverd hozzá a fűszerpaprikát, add hozzá a kockákra vágott paradicsomot, paprikát és egy kevés vizet, majd dobd bele a Maggi halászlé kockát is.
  • 4. lépés

    29 perc
    Óvatosan helyezd bele a halkockákat, majd a folyadék rendszeres pótlásával 20-25 perc alatt párold készre. Félidőben a halat egyszer fordítsd meg. Kevergetni csak rázogatással szabad, hogy a hal ne törjön össze.
  • 5. lépés

    1 perc
    Az elkészült halat tedd félre.
  • 6. lépés

    10 perc
    Habard be az alapot, párold tovább pár percig, majd helyezd vissza a halkockákat és forrald össze.
  • 7. lépés

    5 perc
    A túrós csuszához pirítsd a szalonnát zsírjára, a megfőtt tésztát pedig keverd össze a kisült zsírral. Halmozd rá a tejfölt, a túrót és a kisütött szalonna darabokat.
Harcsapaprikás túrós csuszával

1. lépés 7

A darabokra vágott halat sózd be és forgasd lisztbe. Némi olajon minden oldalát hirtelen süsd át, majd tedd félre.

Harcsapaprikás túrós csuszával

2. lépés 7

Kevés olajon pirítsd üvegesre az apróra vágott vöröshagymát, add hozzá a fokhagymát is.

Harcsapaprikás túrós csuszával

3. lépés 7

A tűzről félrehúzva keverd hozzá a fűszerpaprikát, add hozzá a kockákra vágott paradicsomot, paprikát és egy kevés vizet, majd dobd bele a Maggi halászlé kockát is.

Harcsapaprikás túrós csuszával

4. lépés 7

Óvatosan helyezd bele a halkockákat, majd a folyadék rendszeres pótlásával 20-25 perc alatt párold készre. Félidőben a halat egyszer fordítsd meg. Kevergetni csak rázogatással szabad, hogy a hal ne törjön össze.

Harcsapaprikás túrós csuszával

5. lépés 7

Az elkészült halat tedd félre.

Harcsapaprikás túrós csuszával

6. lépés 7

Habard be az alapot, párold tovább pár percig, majd helyezd vissza a halkockákat és forrald össze.

Harcsapaprikás túrós csuszával

7. lépés 7

A túrós csuszához pirítsd a szalonnát zsírjára, a megfőtt tésztát pedig keverd össze a kisült zsírral. Halmozd rá a tejfölt, a túrót és a kisütött szalonna darabokat.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
9 + 10 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Karácsony
  • magyar konyha
  • Örökség
  • Pörkölt
  • Teljes fogás
  • Tészta
  • Tészta / tészta
  • Tészta ételek
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Harcsapaprikás galuskával

    Harcsapaprikás galuskával

    41 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET