Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Halgombóc leves

1
40perc
Közepes
A halfiléből készült gombócokkal tartalmas levest készíthetünk, ebben a fogásban ráadásul a szálkák miatt sem kell aggódni.

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

4  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
40  dkg
harcsa
10  dkg
sárgarépa
10  dkg
burgonya
1  kis
vöröshagyma
4  dkg
kenyér
5  dkg
gyufatészta
2  ek
olaj
1  l
forró víz
1  db
tojás
1  tk
citromlé
1  tk
1  csipet
frissen őrölt bors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
315.42 kcal
Szénhidrát
23.59 g
Fehérje
20.64 g
Zsír
15.16 g
Telített zsírok
5.2 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
10 perc
A felforrósított olajon futtassuk meg a hagymát, répát és a burgonyát, öntsük fel a vízzel, adjuk hozzá a MAGGI halászlékockákat.
2. lépés
10 perc
A kenyeret áztassuk be egy kevés vízbe, majd csavarjuk ki. A harcsafilét, a kenyeret, a tojást, sót borsot és citromlevet botmixerrel pürésítsük.
3. lépés
20 perc
Diónyi gombócokat készítsünk, tegyük a levesbe és adjuk hozzá a gyufatésztát is. Kb. 10-12 percig főzzük, amikorra a tészta is megpuhul.
Halgombóc leves

1. lépés 3

A felforrósított olajon futtassuk meg a hagymát, répát és a burgonyát, öntsük fel a vízzel, adjuk hozzá a MAGGI halászlékockákat.

Halgombóc leves

2. lépés 3

A kenyeret áztassuk be egy kevés vízbe, majd csavarjuk ki. A harcsafilét, a kenyeret, a tojást, sót borsot és citromlevet botmixerrel pürésítsük.

Halgombóc leves

3. lépés 3

Diónyi gombócokat készítsünk, tegyük a levesbe és adjuk hozzá a gyufatésztát is. Kb. 10-12 percig főzzük, amikorra a tészta is megpuhul.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév