Halgombóc leves
40perc
Közepes
4
kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
40
dkg
harcsa
10
dkg
sárgarépa
10
dkg
burgonya
1
kis
vöröshagyma
4
dkg
kenyér
5
dkg
gyufatészta
2
ek
olaj
1
l
forró víz
1
db
tojás
1
tk
citromlé
1
tk
só
1
csipet
frissen őrölt bors
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
315.42 kcal
Szénhidrát
23.59 g
Fehérje
20.64 g
Zsír
15.16 g
Telített zsírok
5.2 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
40 perc
1. lépés
10 perc
A felforrósított olajon futtassuk meg a hagymát, répát és a burgonyát, öntsük fel a vízzel, adjuk hozzá a MAGGI halászlékockákat.
2. lépés
10 perc
A kenyeret áztassuk be egy kevés vízbe, majd csavarjuk ki. A harcsafilét, a kenyeret, a tojást, sót borsot és citromlevet botmixerrel pürésítsük.
3. lépés
20 perc
Diónyi gombócokat készítsünk, tegyük a levesbe és adjuk hozzá a gyufatésztát is. Kb. 10-12 percig főzzük, amikorra a tészta is megpuhul.
Hozzászólások 0