Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Gombakrémleves kakukkfüves fasírttal
Gombakrémleves kakukkfüves fasírttal
Gombakrémleves kakukkfüves fasírttal

Gombakrémleves kakukkfüves fasírttal

(0)
32 perc
Közepes

Hozzávalók

3

Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Maggi Gombakrémleves
4  db
Burgonya, héjastól, nyers
60  g
sárgarépa
20  g
Shalotta (mogyoróhagyma), nyers
25  dkg
Darált sertéshús, 84% sovány / 16% zsír, nyers
1  db
tojás
3  ek
zsemlemorzsa
2  ek
kakukkfű
60  g
Krém, folyékony, könnyű ostorozó
1  csipet
só
10  g
Olaj, repce
1  csokor
Petrezselyem zöld, nyers
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
30.7 g
Energia
453.8 kcal
Zsír
27 g
Fehérje
22.5 g
Telített zsírok
9.1 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

32 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    Keverjük össze a darált sertéshúst a tojással és 3 evőkanál zsemlemorzsával. A hagymát kockára vágjuk, kevés olajon megpirítjuk és a húshoz adjuk. Adjunk hozzá friss kakukkfüvet.
  • 2. lépés

    6 perc
    A húsból kis fasírtokat formázunk, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban vagy sütőpapíron sütőben aranybarnára sütjük. Papírtörlővel bélelt tányéron lecsepegtetjük.
  • 3. lépés

    10 perc
    A burgonyát és a sárgarépát meghámozzuk és kockákra vágjuk. Öntsünk rájuk 0,7 l vizet, adjunk hozzá egy kis csipet sót, és főzzük 10 percig.
  • 4. lépés

    5 perc
    A Maggi Gombakrémlevest oldjuk fel 0,5 l hideg vízben, adjuk a forrásban lévő zöldségekhez, keverjük össze és főzzük 5 percig gyakori kevergetés mellett.
  • 5. lépés

    1 perc
    Szedjük tányérokba a levest, adjuk hozzá a húsgombócokat, locsoljuk meg ízlés szerint tejszínnel, és szórjuk meg petrezselyemzölddel vagy kakukkfűvel.
Gombakrémleves kakukkfüves fasírttal

1. lépés 5

Keverjük össze a darált sertéshúst a tojással és 3 evőkanál zsemlemorzsával. A hagymát kockára vágjuk, kevés olajon megpirítjuk és a húshoz adjuk. Adjunk hozzá friss kakukkfüvet.

Gombakrémleves kakukkfüves fasírttal

2. lépés 5

2. lépés

A húsból kis fasírtokat formázunk, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban vagy sütőpapíron sütőben aranybarnára sütjük. Papírtörlővel bélelt tányéron lecsepegtetjük.

Gombakrémleves kakukkfüves fasírttal

3. lépés 5

3. lépés 3. lépés 3. lépés

A burgonyát és a sárgarépát meghámozzuk és kockákra vágjuk. Öntsünk rájuk 0,7 l vizet, adjunk hozzá egy kis csipet sót, és főzzük 10 percig.

Gombakrémleves kakukkfüves fasírttal

4. lépés 5

4. lépés 4. lépés 4. lépés

A Maggi Gombakrémlevest oldjuk fel 0,5 l hideg vízben, adjuk a forrásban lévő zöldségekhez, keverjük össze és főzzük 5 percig gyakori kevergetés mellett.

Gombakrémleves kakukkfüves fasírttal

5. lépés 5

5. lépés 5. lépés 5. lépés

Szedjük tányérokba a levest, adjuk hozzá a húsgombócokat, locsoljuk meg ízlés szerint tejszínnel, és szórjuk meg petrezselyemzölddel vagy kakukkfűvel.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
2 + 6 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Előétel
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • gomba
  • Helyi
  • Leves
  • Ősz
  • Sertéshús
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Zöldfűszeres gombakrémleves zsemlében tálalva

    Zöldfűszeres gombakrémleves zsemlében tálalva

    30 perc Könnyű
  • Cipóban tálalt gombakrémleves

    Cipóban tálalt gombakrémleves

    22 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET