Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Görögös karajszeletek fetakrémmel töltött paradicsommal

0
40 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

80 dkg
sertéskaraj
12 db
paradicsom
20 dkg
Feta sajt
10 dkg
tejföl
1 fej
lilahagyma
3 ek
olívaolaj
1 tk

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
701.8 kcal
Fehérje
63.2 g
Szénhidrát
13.78 g
Telített zsírok
16.97 g
Zsír
42.83 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
10 perc
A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk, megkenjük az olívaolajjal és egyenletesen megszórjuk a MAGGI Gyros fűszerkeverékkel.
2. lépés
15 perc
Serpenyőben oldalanként 3 perc alatt pirosra sütjük, majd kevés vizet aláöntve, szorosan lefedve puhára pároljuk.
3. lépés
5 perc
Közben a fetasajtot elmorzsoljuk a tejföllel.
4. lépés
5 perc
A paradicsomok tetejét levágjuk, kiskanállal a belsejüket kikaparjuk, belül enyhén sózzuk, és míg a hús sül, lefele fordítva hagyjuk, hogy a levük kicsöpögjön.
5. lépés
5 perc
Ezután megtöltjük a tejfölös fetakrémmel, megszórjuk a felaprított lilahagymával és a hús mellé tálaljuk.
Görögös karajszeletek fetakrémmel töltött paradicsommal

1. lépés 5

A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk, megkenjük az olívaolajjal és egyenletesen megszórjuk a MAGGI Gyros fűszerkeverékkel.

Görögös karajszeletek fetakrémmel töltött paradicsommal

2. lépés 5

Serpenyőben oldalanként 3 perc alatt pirosra sütjük, majd kevés vizet aláöntve, szorosan lefedve puhára pároljuk.

Görögös karajszeletek fetakrémmel töltött paradicsommal

3. lépés 5

Közben a fetasajtot elmorzsoljuk a tejföllel.

Görögös karajszeletek fetakrémmel töltött paradicsommal

4. lépés 5

A paradicsomok tetejét levágjuk, kiskanállal a belsejüket kikaparjuk, belül enyhén sózzuk, és míg a hús sül, lefele fordítva hagyjuk, hogy a levük kicsöpögjön.

Görögös karajszeletek fetakrémmel töltött paradicsommal

5. lépés 5

Ezután megtöltjük a tejfölös fetakrémmel, megszórjuk a felaprított lilahagymával és a hús mellé tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév