Francia jellegű hagymaleves

(0)
82perc
Könnyű
A Maggi marhás házias levesalappal nemcsak marhahúslevest, hanem francia jellegű hagymalevest is készíthetünk. Nemcsak gyors, de isteni finom a végeredmény, és kevés munkát igényel.

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1  kg
vöröshagyma
3  ek
olaj
1.5  l
víz
8  szelet
zsúrkenyér
8  dkg
trappista sajt

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
353.82 kcal
Fehérje
13.66 g
Szénhidrát
36.09 g
Telített zsírok
5.31 g
Zsír
18.18 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

82 perc
1. lépés
60 perc
A hagymát megpucoljuk, kettévágjuk, vékonyan felszeleteljük, majd az olajon egy serpenyőben alacsony hőfokon fedő alatt 1 óra alatt megpároljuk.
2. lépés
10 perc
A párolás során 10-15 percenként megkavarjuk, hogy ne égjen le. Amikor a hagyma teljesen megpuhult és enyhén karamellizálódott hozzáadjuk a levesalapot, felöntjük a vízzel, felforraljuk és forrástól számítva 10 percig főzzük.
3. lépés
1 perc
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
4. lépés
10 perc
A sajtot lereszeljük, rászórjuk a kenyerekre, majd sütőpapírral kibélelt tepsin a kenyereket az előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
5. lépés
1 perc
A levest a sajtos pirítóssal tálaljuk.
Francia jellegű hagymaleves

1. lépés 5

A hagymát megpucoljuk, kettévágjuk, vékonyan felszeleteljük, majd az olajon egy serpenyőben alacsony hőfokon fedő alatt 1 óra alatt megpároljuk.

Francia jellegű hagymaleves

2. lépés 5

A párolás során 10-15 percenként megkavarjuk, hogy ne égjen le. Amikor a hagyma teljesen megpuhult és enyhén karamellizálódott hozzáadjuk a levesalapot, felöntjük a vízzel, felforraljuk és forrástól számítva 10 percig főzzük.

Francia jellegű hagymaleves

3. lépés 5

A sütőt előmelegítjük 200 fokra.

Francia jellegű hagymaleves

4. lépés 5

A sajtot lereszeljük, rászórjuk a kenyerekre, majd sütőpapírral kibélelt tepsin a kenyereket az előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük.

Francia jellegű hagymaleves

5. lépés 5

A levest a sajtos pirítóssal tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés

Fedezz fel még többet!

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm

Hozzászólások 0

Please enter proper keywords 0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév