A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A hagymát megpucoljuk, kettévágjuk, vékonyan felszeleteljük, majd az olajon egy serpenyőben alacsony hőfokon fedő alatt 1 óra alatt megpároljuk.
2. lépés
10 perc
A párolás során 10-15 percenként megkavarjuk, hogy ne égjen le. Amikor a hagyma teljesen megpuhult és enyhén karamellizálódott hozzáadjuk a levesalapot, felöntjük a vízzel, felforraljuk és forrástól számítva 10 percig főzzük.
3. lépés
1 perc
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
4. lépés
10 perc
A sajtot lereszeljük, rászórjuk a kenyerekre, majd sütőpapírral kibélelt tepsin a kenyereket az előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
5. lépés
1 perc
A levest a sajtos pirítóssal tálaljuk.
1. lépés
5
A hagymát megpucoljuk, kettévágjuk, vékonyan felszeleteljük, majd az olajon egy serpenyőben alacsony hőfokon fedő alatt 1 óra alatt megpároljuk.
2. lépés
5
A párolás során 10-15 percenként megkavarjuk, hogy ne égjen le. Amikor a hagyma teljesen megpuhult és enyhén karamellizálódott hozzáadjuk a levesalapot, felöntjük a vízzel, felforraljuk és forrástól számítva 10 percig főzzük.
3. lépés
5
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
4. lépés
5
A sajtot lereszeljük, rászórjuk a kenyerekre, majd sütőpapírral kibélelt tepsin a kenyereket az előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütjük.
MYCONNÉ ÉVA