Húsz perc alatt készíthetünk könnyű vacsorát, de tálalhatjuk meleg előételként is a dupla sajtos gombafejeket. Akár elő is készíthető: ha elősütjük a gombafejeket és elkészítjük a mártást, 10 perc múlva már asztalhoz is ülhetünk.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A gombákat megmossuk, a tönkjét kiszedjük, belül enyhén sózzuk-borsozzuk.
2. lépés
10 perc
200 fokra előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben a lemezes részével lefele fordítva 10 percig sütjük őket.
3. lépés
10 perc
Közben a tejszínes négysajtos szószt a hideg tejszínnel elkeverjük, kevergetve felforraljuk és kissé besűrítjük, a camembert sajtot kis kockákra vágjuk.
4. lépés
10 perc
A gombákat a sütőből kivéve megfordítjuk, minden gombakalapba teszünk egy kocka sajtot, megtöltjük a sajtszósszal és 10 percre visszatoljuk a sütőbe.
1. lépés
4
A gombákat megmossuk, a tönkjét kiszedjük, belül enyhén sózzuk-borsozzuk.
2. lépés
4
200 fokra előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben a lemezes részével lefele fordítva 10 percig sütjük őket.
3. lépés
4
Közben a tejszínes négysajtos szószt a hideg tejszínnel elkeverjük, kevergetve felforraljuk és kissé besűrítjük, a camembert sajtot kis kockákra vágjuk.
4. lépés
4
A gombákat a sütőből kivéve megfordítjuk, minden gombakalapba teszünk egy kocka sajtot, megtöltjük a sajtszósszal és 10 percre visszatoljuk a sütőbe.
Hozzászólások 0