
Dupla sajtos töltött gombafejek
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Tápértékek megjelenítése
Elkészítés
1. lépés
10 perc2. lépés
10 perc3. lépés
10 perc4. lépés
10 perc
1. lépés 4
A gombákat megmossuk, a tönkjét kiszedjük, belül enyhén sózzuk-borsozzuk.

2. lépés 4
200 fokra előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben a lemezes részével lefele fordítva 10 percig sütjük őket.

3. lépés 4
Közben a tejszínes négysajtos szószt a hideg tejszínnel elkeverjük, kevergetve felforraljuk és kissé besűrítjük, a camembert sajtot kis kockákra vágjuk.

4. lépés 4
A gombákat a sütőből kivéve megfordítjuk, minden gombakalapba teszünk egy kocka sajtot, megtöltjük a sajtszósszal és 10 percre visszatoljuk a sütőbe.
Recept letöltése
LetöltésFedezz fel még többet!
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!
.
Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.
Hozzászólások 0