Csőben sült kukoricás csirkemell
50perc
Könnyű
A csőben sült ételeket nem csak a tetejükre olvadt, nyúlós sajt miatt imádjuk, hanem azért is, mert ezzel a technikával az alatta lévő hús minden esetben szaftos és puha marad.
4
szelet
csirkemell
1
tasak
35
dkg
csemegekukorica
2
db
újhagyma
20
dkg
natúr krémsajt
20
dkg
cheddar sajt
15
dkg
tejföl
1
csipet
só
1
csipet
feketebors
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
781.23 kcal
Szénhidrát
36.06 g
Fehérje
30.29 g
Zsír
58.86 g
Telített zsírok
28.19 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
50 perc
1. lépés
5 perc
A csirkemell szeleteket a fűszerkeverékkel alaposan beízesítjük, majd félre tesszük.
2. lépés
5 perc
A kukoricát és a felaprított újhagymát egy tálba tesszük és összekeverjük a krémsajttal, a reszelt sajt kétharmad részével, valamint a tejföllel, végül pedig sózzuk-borsozzuk.
3. lépés
5 perc
A befűszerezett húsokat egy hőálló tálba tesszük, a tetejükre halmozzuk a kukoricás krémet, majd megszórjuk őket reszelt sajttal.
4. lépés
35 perc
180 fokon 35-40 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Hozzászólások 0