Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Csőben sült karfiol

Csőben sült karfiol

(0)
40 perc
Könnyű

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
120  g
tejföl
1  ek
finomliszt
5  dl
tej
150  g
trappista sajt
1  csipet
szerecsendió
1  fej
karfiol
30  g
zsemlemorzsa
200  g
bacon
0.5  csokor
petrezselyem zöld
1  db
Maggi Gombaleveskocka
2  gerezd
fokhagyma
23  g
Kukoricakeményítő
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
25 g
Energia
573.3 kcal
Zsír
41 g
Fehérje
24.3 g
Telített zsírok
20.1 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

40 perc
  • 1. lépés

    6 perc
    A karfiolt rózsáira szedjük, félpuhára fűzzük sóval és kevés szerecsendióval ízesített vízben.
  • 2. lépés

    2 perc
    A MAGGI Gombaleveskockát feloldjuk a meleg tejben és a kukoricakeményítőt eloszlatjuk benne.
  • 3. lépés

    5 perc
    A bacont felvágjuk kockákra és ropogósra pirítjuk, majd leszűrjük. A kisült zsírból két evőkanálnyit átöntünk egy lábosba.
  • 4. lépés

    1 perc
    A zsírhoz adjuk a lisztet, és a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, habzásig hevítjük, majd több részletben hozzáadjuk a tejet, amiben előzőleg eloszlattuk a leveskockát és a keményítőt.
  • 5. lépés

    1 perc
    A mártáshoz keverjük a tejfölt, hogy még krémesebb és egy picit savanykásabb legyen.
  • 6. lépés

    1 perc
    Kevés reszelt szerecsendióval ízesíthetjük.
  • 7. lépés

    2 perc
    A karfiolt leszűrjük, a szalonna zsírjával kikent sütőtálban eloszlatjuk, ráöntjük a mártást.
  • 8. lépés

    1 perc
    A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és zsemlemorzsával.
  • 9. lépés

    20 perc
    180 fokos sütőben sütjük, amíg a teteje szépen megpirul.
  • 10. lépés

    1 perc
    Baconnel, friss petrezselyemmel tálaljuk.
Csőben sült karfiol

1. lépés 10

A karfiolt rózsáira szedjük, félpuhára fűzzük sóval és kevés szerecsendióval ízesített vízben.

Csőben sült karfiol

2. lépés 10

A MAGGI Gombaleveskockát feloldjuk a meleg tejben és a kukoricakeményítőt eloszlatjuk benne.

Csőben sült karfiol

3. lépés 10

A bacont felvágjuk kockákra és ropogósra pirítjuk, majd leszűrjük. A kisült zsírból két evőkanálnyit átöntünk egy lábosba.

Csőben sült karfiol

4. lépés 10

A zsírhoz adjuk a lisztet, és a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, habzásig hevítjük, majd több részletben hozzáadjuk a tejet, amiben előzőleg eloszlattuk a leveskockát és a keményítőt.

Csőben sült karfiol

5. lépés 10

A mártáshoz keverjük a tejfölt, hogy még krémesebb és egy picit savanykásabb legyen.

Csőben sült karfiol

6. lépés 10

Kevés reszelt szerecsendióval ízesíthetjük.

Csőben sült karfiol

7. lépés 10

A karfiolt leszűrjük, a szalonna zsírjával kikent sütőtálban eloszlatjuk, ráöntjük a mártást.

Csőben sült karfiol

8. lépés 10

A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és zsemlemorzsával.

Csőben sült karfiol

9. lépés 10

180 fokos sütőben sütjük, amíg a teteje szépen megpirul.

Csőben sült karfiol

10. lépés 10

Baconnel, friss petrezselyemmel tálaljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
8 + 0 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • A sütőből
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Keverjük sült
  • könnyű
  • Második fogás
  • Sajt
  • Sajttal
  • Saucepan / Gratin
  • Sertéshús
  • Szezonális
  • Tej / krém alap
  • Vacsora
  • zöldségeket

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Csőben sült kukoricás csirkemell

    Csőben sült kukoricás csirkemell

    50 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET