Csavart bolognai pizzarudak
50perc
Közepes
A húsos, bolognai rudacskák gyorsan mindenki kedvenceivé lesznek: akár gyerekeknek vacsorára, akár felnőtteknek egy pohár sör vagy vörösbor mellé adjuk, biztos sikert arathatunk vele.
4
dl
forró víz
1
db
tojás
3
ek
olaj
50
dkg
darált hús
1
tasak
1
csomag
pizzatészta
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
438.96 kcal
Szénhidrát
10.18 g
Fehérje
26.12 g
Zsír
32.35 g
Telített zsírok
7.77 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
50 perc
1. lépés
14 perc
A darált hús átpirítjuk az olajon, hozzáadunk 4 dl vizet és a MAGGI alapot.
2. lépés
10 perc
Kevergetve 10 perc alatt készre főzzük, hűlni hagyjuk.
3. lépés
2 perc
A pizzatésztát kitekerjük, egyenletesen elosztjuk rajta a kihűlt, sűrű szószt.
4. lépés
4 perc
A tésztát hosszában kettévágjuk, majd keresztben 1,5 cm-es csíkokra vágjuk.
5. lépés
2 perc
A csíkok 2 végét megfogva, ellenkező irányba csavarva feltekerjük.
6. lépés
18 perc
Felvert tojással átkenjük a csavart rudakat és 200 fokra előmelegített sütőben 15-18 perc alatt készre sütjük.
Hozzászólások 0