Bakonyi harcsaragu
20perc
Könnyű
A gombás-paprikás tejfölös szaft klasszikus a magyar konyhában, ebben a receptben pedig most egy omlós, gyorsan elkészülő halas ragu alapja lesz. Természetesen mi más, mint nokedli illik hozzá a legjobban! 😊
4
kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
50
dkg
harcsa
30
dkg
csiperkegomba
1
fej
vöröshagyma
6
dl
forró víz
4
ek
tejföl
3
ek
olaj
1
csapott ek
liszt
1
csipet
só
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
293.02 kcal
Szénhidrát
7.55 g
Fehérje
21.62 g
Zsír
19.61 g
Telített zsírok
3.61 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
20 perc
1. lépés
2 perc
Az apróra vágott hagymát futtassuk meg a felforrósított olajon, pároljuk üvegesre, majd adjuk hozzá a gombát. Forgassuk át és 2-3 percig pirítsuk.
2. lépés
8 perc
Adjuk hozzá a vizet és a MAGGI Halászlékockákat, majd 6-8 perc után a jó kétujjnyi széles szeletekre vágott harcsafilét.
3. lépés
10 perc
Főzzük további 10 percig, majd húzzuk le a tűzről és keverjük hozzá a liszttel simára kevert tejfölt. Ezután már csak két percre tegyük vissza a tűzre, amíg a szaft besűrűsödik.
Hozzászólások 0