Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bajai Halászlé

0
75perc
Közepes
Rengeteget lehetne vitatkozni azon, hogy hogyan készül a legfinomabb halászlé, de az szinte biztos, hogy a bajaiból nem hiányozhat a jófajta gyufatészta!

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

3  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
1  db
paprika
40  dkg
harcsafilé
3  ek
növényi olaj
1  kg
ponty
1.6  l
víz
1  ek
fűszerpaprika
1  db
paradicsom
4  fej
vöröshagyma
20  dkg
gyufatészta
1  csipet

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
754.07 kcal
Szénhidrát
51.78 g
Fehérje
70.37 g
Zsír
28.75 g
Telített zsírok
12.25 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

75 perc
1. lépés
30 perc
Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel és beletesszük a hal durvára feldarabolt fejét és farkát (ettől lesz ízletes, tartalmas, sűrű az alaplevünk), majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.
2. lépés
4 perc
Hozzátesszük a haldarabokat, a meghámozott, feldarabolt paradicsomot és a paprikát.
3. lépés
30 perc
Belekeverjük a fűszerpaprikát, a Maggi halászlé kockákat és legalább további fél órán át főzzük.
4. lépés
8 perc
Közben megfőzzük a tésztát a csomagolásán található utasítások szerint.
5. lépés
2 perc
Tálalás előtt a halszeleteket kivesszük a levesből.
6. lépés
1 perc
A levest a kifőtt tésztára merve, a halszeleteket pedig külön tálon kínáljuk.
Bajai Halászlé

1. lépés 6

Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel és beletesszük a hal durvára feldarabolt fejét és farkát (ettől lesz ízletes, tartalmas, sűrű az alaplevünk), majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.

Bajai Halászlé

2. lépés 6

Hozzátesszük a haldarabokat, a meghámozott, feldarabolt paradicsomot és a paprikát.

Bajai Halászlé

3. lépés 6

Belekeverjük a fűszerpaprikát, a Maggi halászlé kockákat és legalább további fél órán át főzzük.

Bajai Halászlé

4. lépés 6

Közben megfőzzük a tésztát a csomagolásán található utasítások szerint.

Bajai Halászlé

5. lépés 6

Tálalás előtt a halszeleteket kivesszük a levesből.

Bajai Halászlé

6. lépés 6

A levest a kifőtt tésztára merve, a halszeleteket pedig külön tálon kínáljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév