Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Fűszerkeverékek
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
Maggi
Maggi
  • Keresés
  • Receptek
  • Termékek
  • Tippek és Ötletek
  • Hírek
  • A Maggiról
  • Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Fűszerkeverékek
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák, alaplevek
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
Bajai Halászlé

Bajai Halászlé

(1)
75perc
Közepes
Vásárold meg most!

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
1  db
paprika
40  dkg
harcsafilé
3  ek
növényi olaj
1  kg
ponty
1.6  l
víz
1  ek
fűszerpaprika
1  db
paradicsom
4  fej
vöröshagyma
20  dkg
gyufatészta
1  csipet
só
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
754.07 kcal
Fehérje
70.37 g
Szénhidrát
51.78 g
Telített zsírok
12.25 g
Zsír
28.75 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

75 perc
  • 1. lépés

    30 perc
    Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel és beletesszük a hal durvára feldarabolt fejét és farkát (ettől lesz ízletes, tartalmas, sűrű az alaplevünk), majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.
  • 2. lépés

    4 perc
    Hozzátesszük a haldarabokat, a meghámozott, feldarabolt paradicsomot és a paprikát.
  • 3. lépés

    30 perc
    Belekeverjük a fűszerpaprikát, a Maggi halászlé kockákat és legalább további fél órán át főzzük.
  • 4. lépés

    8 perc
    Közben megfőzzük a tésztát a csomagolásán található utasítások szerint.
  • 5. lépés

    2 perc
    Tálalás előtt a halszeleteket kivesszük a levesből.
  • 6. lépés

    1 perc
    A levest a kifőtt tésztára merve, a halszeleteket pedig külön tálon kínáljuk.
Bajai Halászlé

1. lépés 6

Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel és beletesszük a hal durvára feldarabolt fejét és farkát (ettől lesz ízletes, tartalmas, sűrű az alaplevünk), majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.

Bajai Halászlé

2. lépés 6

Hozzátesszük a haldarabokat, a meghámozott, feldarabolt paradicsomot és a paprikát.

Bajai Halászlé

3. lépés 6

Belekeverjük a fűszerpaprikát, a Maggi halászlé kockákat és legalább további fél órán át főzzük.

Bajai Halászlé

4. lépés 6

Közben megfőzzük a tésztát a csomagolásán található utasítások szerint.

Bajai Halászlé

5. lépés 6

Tálalás előtt a halszeleteket kivesszük a levesből.

Bajai Halászlé

6. lépés 6

A levest a kifőtt tésztára merve, a halszeleteket pedig külön tálon kínáljuk.

Recept letöltése

Fedezz fel még többet!

  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Hétvége
  • Karácsony
  • Leves
  • Leves
  • Tészta / tészta
  • Tésztával
  • Vacsora

Köszönjük az értékelésed!

Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm

Hozzászólások 0

Please enter proper keywords 0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév
Mégsem
Elküldöm
További hozzászólások betöltése

Fedezz fel még többet!

  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Hétvége
  • Karácsony
  • Leves
  • Leves
  • Tészta / tészta
  • Tésztával
  • Vacsora

Fedezz fel még többet!

  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • Családi
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Hétvége
  • Karácsony
  • Leves
  • Leves
  • Tészta / tészta
  • Tésztával
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Szegedi halászlé

    Szegedi halászlé

    75 perc Közepes
  • Roston sült hal gombás-zöldfűszeres mártással

    Roston sült hal gombás-zöldfűszeres mártással

    30 perc Könnyű
  • Csípős karácsonyi halászlé

    Csípős karácsonyi halászlé

    90 perc Közepes
  • Babgulyás bográcsban

    Babgulyás bográcsban

    145 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET