A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel és beletesszük a hal durvára feldarabolt fejét és farkát (ettől lesz ízletes, tartalmas, sűrű az alaplevünk), majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.
2. lépés
4 perc
Hozzátesszük a haldarabokat, a meghámozott, feldarabolt paradicsomot és a paprikát.
3. lépés
30 perc
Belekeverjük a fűszerpaprikát, a Maggi halászlé kockákat és legalább további fél órán át főzzük.
4. lépés
8 perc
Közben megfőzzük a tésztát a csomagolásán található utasítások szerint.
5. lépés
2 perc
Tálalás előtt a halszeleteket kivesszük a levesből.
6. lépés
1 perc
A levest a kifőtt tésztára merve, a halszeleteket pedig külön tálon kínáljuk.
1. lépés
6
Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel és beletesszük a hal durvára feldarabolt fejét és farkát (ettől lesz ízletes, tartalmas, sűrű az alaplevünk), majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.
2. lépés
6
Hozzátesszük a haldarabokat, a meghámozott, feldarabolt paradicsomot és a paprikát.
3. lépés
6
Belekeverjük a fűszerpaprikát, a Maggi halászlé kockákat és legalább további fél órán át főzzük.
4. lépés
6
Közben megfőzzük a tésztát a csomagolásán található utasítások szerint.
5. lépés
6
Tálalás előtt a halszeleteket kivesszük a levesből.
6. lépés
6
A levest a kifőtt tésztára merve, a halszeleteket pedig külön tálon kínáljuk.
Hozzászólások 0