Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Bajai Halászlé

Bajai Halászlé

(0)
75 perc
Közepes
Rengeteget lehetne vitatkozni azon, hogy hogyan készül a legfinomabb halászlé, de az szinte biztos, hogy a bajaiból nem hiányozhat a jófajta gyufatészta!

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
3  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
1  db
paprika
40  dkg
harcsafilé
3  ek
növényi olaj
1  kg
ponty
1.6  l
víz
1  ek
fűszerpaprika
1  db
paradicsom
4  fej
vöröshagyma
20  dkg
gyufatészta
1  csipet
só
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
51.8 g
Energia
754.1 kcal
Zsír
28.8 g
Fehérje
70.4 g
Telített zsírok
12.3 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

75 perc
  • 1. lépés

    30 perc
    Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel és beletesszük a hal durvára feldarabolt fejét és farkát (ettől lesz ízletes, tartalmas, sűrű az alaplevünk), majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.
  • 2. lépés

    4 perc
    Hozzátesszük a haldarabokat, a meghámozott, feldarabolt paradicsomot és a paprikát.
  • 3. lépés

    30 perc
    Belekeverjük a fűszerpaprikát, a Maggi halászlé kockákat és legalább további fél órán át főzzük.
  • 4. lépés

    8 perc
    Közben megfőzzük a tésztát a csomagolásán található utasítások szerint.
  • 5. lépés

    2 perc
    Tálalás előtt a halszeleteket kivesszük a levesből.
  • 6. lépés

    1 perc
    A levest a kifőtt tésztára merve, a halszeleteket pedig külön tálon kínáljuk.
Bajai Halászlé

1. lépés 6

Az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel és beletesszük a hal durvára feldarabolt fejét és farkát (ettől lesz ízletes, tartalmas, sűrű az alaplevünk), majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.

Bajai Halászlé

2. lépés 6

Hozzátesszük a haldarabokat, a meghámozott, feldarabolt paradicsomot és a paprikát.

Bajai Halászlé

3. lépés 6

Belekeverjük a fűszerpaprikát, a Maggi halászlé kockákat és legalább további fél órán át főzzük.

Bajai Halászlé

4. lépés 6

Közben megfőzzük a tésztát a csomagolásán található utasítások szerint.

Bajai Halászlé

5. lépés 6

Tálalás előtt a halszeleteket kivesszük a levesből.

Bajai Halászlé

6. lépés 6

A levest a kifőtt tésztára merve, a halszeleteket pedig külön tálon kínáljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
2 + 9 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Alacsony sótartalom
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Hal
  • Halas fogás
  • Hétvége
  • Karácsony
  • Leves
  • Leves
  • Magas fehérjetartalmú
  • magyar konyha
  • Örökség
  • Tészta / tészta
  • Tésztával
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET