Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

(0)
31 perc
Könnyű

Hozzávalók

4

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
Sertéshús, frissen, fokozva, karajjal, szűzpecsenye, csak elválasztható sovány, nyers
1  csomag
Maggi Japán stílusú Teriyaki édes szója szósz
1  fej
vöröshagyma
1  db
Sárgarépa, bébirépa, nyers
300  g
Gombák, shiitake, nyers
400  g
tagliatalle tészta
20  g
étolaj
15  g
szezámmag
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
103.2 g
Energia
665.2 kcal
Zsír
10.9 g
Fehérje
37.5 g
Telített zsírok
3.6 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

31 perc
  • Lépés1

    3 perc
    Vágjuk fel a sertésszüzet vékony csíkokra. A vöröshagymát szeleteljük félkarikára, a sárgarépát gyufaszálra, a csiperke gombát tisztítsuk meg (a kisebbeket egészben hagyhatjuk).
  • Lépés2

    8 perc
    Főzzük meg az udon tésztát a csomagoláson található utasítások szerint, majd szűrjük le.
  • Lépés3

    8 perc
    Hevítsünk olajat egy wokban vagy mély serpenyőben, és pirítsuk meg a sertéshúst, amíg aranybarna nem lesz.
  • Lépés4

    5 perc
    Tegyük a serpenyőbe a hagymát, sárgarépát és csiperkegombát, majd pirítsuk őket néhány percig, amíg kissé megpuhulnak.
  • Lépés5

    4 perc
    Öntsük a Maggi Japán stílusú Teriyaki édes szójaszószos szószt a húsos-zöldséges keverékre, és pároljuk alacsony lángon néhány percig, hogy az ízek összeérjenek.
  • Lépés6

    2 perc
    Tegyük a főtt tésztát a serpenyőbe, alaposan keverjük össze, és melegítsük át.
  • Lépés7

    1 perc
    Szórjuk meg az ételt pirított szezámmaggal, és azonnal tálaljuk.
Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

Lépés1 7

Lépés1

Vágjuk fel a sertésszüzet vékony csíkokra. A vöröshagymát szeleteljük félkarikára, a sárgarépát gyufaszálra, a csiperke gombát tisztítsuk meg (a kisebbeket egészben hagyhatjuk).

Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

Lépés2 7

Lépés2 Lépés2

Főzzük meg az udon tésztát a csomagoláson található utasítások szerint, majd szűrjük le.

Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

Lépés3 7

Lépés3 Lépés3

Hevítsünk olajat egy wokban vagy mély serpenyőben, és pirítsuk meg a sertéshúst, amíg aranybarna nem lesz.

Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

Lépés4 7

Lépés4 Lépés4 Lépés4 Lépés4

Tegyük a serpenyőbe a hagymát, sárgarépát és csiperkegombát, majd pirítsuk őket néhány percig, amíg kissé megpuhulnak.

Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

Lépés5 7

Lépés5 Lépés5 Lépés5

Öntsük a Maggi Japán stílusú Teriyaki édes szójaszószos szószt a húsos-zöldséges keverékre, és pároljuk alacsony lángon néhány percig, hogy az ízek összeérjenek.

Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

Lépés6 7

Lépés6 Lépés6 Lépés6

Tegyük a főtt tésztát a serpenyőbe, alaposan keverjük össze, és melegítsük át.

Sertéshúsos udon tészta gombával és teriyaki szósszal

Lépés7 7

Lépés7 Lépés7 Lépés7

Szórjuk meg az ételt pirított szezámmaggal, és azonnal tálaljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
1 + 2 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Ázsiai stílusú
  • Ebéd
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Forró
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Kínai stílusú
  • könnyű
  • Magas fehérjetartalmú
  • Sertéshús
  • Tészta / tészta
  • Zöldség/gyümölcs adag

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Sertéshúsos gyros tzatzikival

    Sertéshúsos gyros tzatzikival

    50 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET