Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Csőben sült kukoricás csirkemell

Csőben sült kukoricás csirkemell

(0)
50 perc
Könnyű
A csőben sült ételeket nem csak a tetejükre olvadt, nyúlós sajt miatt imádjuk, hanem azért is, mert ezzel a technikával az alatta lévő hús minden esetben szaftos és puha marad.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4  szelet
csirkemell
1  tasak
Csirke fűszerkeverék
35  dkg
csemegekukorica
2  db
újhagyma
20  dkg
natúr krémsajt
20  dkg
cheddar sajt
15  dkg
tejföl
1  csipet
só
1  csipet
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
36.1 g
Energia
781.2 kcal
Zsír
58.9 g
Fehérje
30.3 g
Telített zsírok
28.2 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

50 perc
  • 1. lépés

    5 perc
    A csirkemell szeleteket a fűszerkeverékkel alaposan beízesítjük, majd félre tesszük.
  • 2. lépés

    5 perc
    A kukoricát és a felaprított újhagymát egy tálba tesszük és összekeverjük a krémsajttal, a reszelt sajt kétharmad részével, valamint a tejföllel, végül pedig sózzuk-borsozzuk.
  • 3. lépés

    5 perc
    A befűszerezett húsokat egy hőálló tálba tesszük, a tetejükre halmozzuk a kukoricás krémet, majd megszórjuk őket reszelt sajttal.
  • 4. lépés

    35 perc
    180 fokon 35-40 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Csőben sült kukoricás csirkemell

1. lépés 4

A csirkemell szeleteket a fűszerkeverékkel alaposan beízesítjük, majd félre tesszük.

Csőben sült kukoricás csirkemell

2. lépés 4

A kukoricát és a felaprított újhagymát egy tálba tesszük és összekeverjük a krémsajttal, a reszelt sajt kétharmad részével, valamint a tejföllel, végül pedig sózzuk-borsozzuk.

Csőben sült kukoricás csirkemell

3. lépés 4

A befűszerezett húsokat egy hőálló tálba tesszük, a tetejükre halmozzuk a kukoricás krémet, majd megszórjuk őket reszelt sajttal.

Csőben sült kukoricás csirkemell

4. lépés 4

180 fokon 35-40 perc alatt aranybarnára pirítjuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
10 + 7 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Családi étkezés
  • Csirke
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hétvége
  • mexikói
  • Saucepan / Gratin
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Csőben sült karfiol

    Csőben sült karfiol

    40 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET