Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Főzni szeretnél valami finomat. Hogyan fogsz hozzá? Ilyenkor sokaknál a saját, „házi készítésű” szakácskönyv kerül elő, tele kézzel írt receptekkel, újságkivágásokkal (és az elmaradhatatlan liszt- és csokifoltokkal). Mi is így kezdtük, de szerettük volna még hasznosabbá, egyszerűbbé tenni a főzés folyamatát. Ennek eredménye lett megújult honlapunk, amely mostantól hasznos segítőtársad lesz a konyhában!

Ha fellépsz az oldalra, termékeink bemutatásán kívül rengeteg mindent találsz majd. Létrehoztunk egy komplex „főző-kisokost”, mert a MAGGI-nál az a célunk, hogy valóban finom és egyszerűen elkészíthető ételek kerüljenek az asztalra. Számunkra tehát nem áll meg ott a folyamat, hogy termékeinket leveszed a polcról, hiszen az izgalmas rész csak ezután következik! Velünk bátran nekiállhatsz egy egzotikus indiai vagy mexikói étel elkészítésének – a siker garantált lesz, hiszen mindenben segítünk.

megujult a maggi.hu

A célunk, hogy profi szakácsok receptjeinek és tippjeinek segítségével, lépésről lépésre végigvezessünk a főzés minden fázisán. Ezért receptajánlónkat kategóriák szerint csoportosítottuk, hogy már az étel kitalálásában is segítsünk, egy konkrét receptnél pedig percről percre tudni fogod, mit mikor kell csinálnod, és az mennyi időt vesz igénybe. Ha mobilról „lapozod fel” MAGGI ötlettárunkat, egy gomb segítségével haladhatsz, így mindig látni fogod az aktuális lépést.

főzés

A receptek mellett mással is segítünk majd a hétköznapokban. Tippek és ötletek aloldalunkon hasznos tartalmakat találsz például a konyhai újrahasznosítás témakörében, de cikkeink folyamatosan frissülnek, hogy minden helyzetben naprakész segítséget kaphass. Ha például idén nyáron nálatok is előkerül a grillrács, ezt a bejegyzést ne hagyd ki!

receptek

Reméljük, hogy a MAGGI megújult honlapjával még egyszerűbbé tehetjük majd a mindennapjaidat, hiszen ez a cél lebegett több mint 150 éve Julius Maggi szeme előtt is.

Indulhat a kaland?