A hazai ízlésvilágot megtartva mostantól új csomagolásban kaphatók Maggi leveseink. Kóstold meg őket, és válaszd ki kedvenceidet!

A jól ismert házias ízek mellett leveseink nagy előnye, hogy akár 10 perc alatt gőzölgő levest tálalhatsz a segítségükkel.

Új csomagolásunk méretét kisebbre szabtuk, hogy ezzel is környezettudatosabbak legyünk. Emellett minden tasakon jól látható helyre tettük a főzési időt és az adagszámot jelölő ikont.

Gyorsan egy tál meleg levesre vágysz?

Nehéz elképzelni egy főétkezést leves nélkül? A húsleves a biztos befutó, ha a gyerekeknek akarsz kedvezni? Tyúkhúslevesünk metélttésztával vagy Újházi Tyúkhúslevesünk is remek választás, ha gyöngyöző húslevest szeretnél főzni, gyorsan és egyszerűen.

Van élet a húslevesen túl! Leveseink között találsz ízletes gulyást, bablevest és paradicsomlevest is. Ez utóbbit természetesen betűtésztával.

Ha levesbetét, akkor grízgaluska?

Grízgaluska rajongóknak ajánljuk többféle ízesítésű és kiszerelésű grízgombócos leveseinket. Klasszikus grízgaluska, óriás grízgombóc vagy tavaszi grízgaluska leves, nálatok melyik lesz a befutó?

Húsgombóc és májgombóc, hogy biztos ne maradj éhes!

Hús- és májgombócleveseink széles választékával változatosabbá teheted az étkezéseket. Érdemes kipróbálnod a különféle gombócok és tészták variációit is.

Házias ízek az asztalon

A házias ízek és a gyors elkészítés mellett jó tudni, hogy minden MAGGI leves szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.