Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Csabai rizseshús

Csabai rizseshús

(0)
55 perc
Könnyű
Kicsit feldobtuk a klasszikus rizses húst és enyhén csípős kolbászkarikákkal adtuk meg a pikantériáját ennek az igazi téli egytálételnek.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kocka
Maggi Magyaros pörköltszaftkocka
40  dkg
sovány sertéshús
10  dkg
csabai kolbász
30  dkg
fehér rizs
1  fej
vöröshagyma
4  dl
forró víz
3  ek
olaj
2  tk
pirospaprika
0.5  tk
só
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
62.3 g
Energia
830.1 kcal
Zsír
53.3 g
Fehérje
22.6 g
Telített zsírok
16 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

55 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    Az apróra vágott vöröshagymát megfuttatjuk a felforrósított olajon, sózzuk, megdinszteljük, rádobjuk a húst és fehéredésig pirítjuk.
  • 2. lépés

    30 perc
    A tűzről lehúzva hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük. Ezután annyi vizet adunk hozzá, amennyi épp ellepi és lefedve fél órát főzzük.
  • 3. lépés

    10 perc
    Hozzáadjuk a rizst, a MAGGI Pörköltszaft kockákat, a 4 dl vizet és lefedve kis lángon főzzük míg a rizs megpuhul és a vizet magába nem szívta.
  • 4. lépés

    5 perc
    Ha szükséges, közben pótoljuk még a vizet. Mielőtt teljesen megpuhulna a rizs, adjuk hozzá a kolbászkarikákat is.
Csabai rizseshús

1. lépés 4

Az apróra vágott vöröshagymát megfuttatjuk a felforrósított olajon, sózzuk, megdinszteljük, rádobjuk a húst és fehéredésig pirítjuk.

Csabai rizseshús

2. lépés 4

A tűzről lehúzva hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük. Ezután annyi vizet adunk hozzá, amennyi épp ellepi és lefedve fél órát főzzük.

Csabai rizseshús

3. lépés 4

Hozzáadjuk a rizst, a MAGGI Pörköltszaft kockákat, a 4 dl vizet és lefedve kis lángon főzzük míg a rizs megpuhul és a vizet magába nem szívta.

Csabai rizseshús

4. lépés 4

Ha szükséges, közben pótoljuk még a vizet. Mielőtt teljesen megpuhulna a rizs, adjuk hozzá a kolbászkarikákat is.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
6 + 12 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Alacsony sótartalom
  • A serpenyőből
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • braising
  • Családi étkezés
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Húsos fogás
  • magyar konyha
  • Örökség
  • Rizs
  • Rizs ételek
  • Sertéshús
  • Vacsora
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET