Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal

Zöldbabos, zöldborsós recepteket ajánlunk!

Még itt a lehetőség, hogy friss zöldbabból és zöldborsóból készítsd el ezeket a finomságokat 

Zöldbabot a piacról!

A friss zöldbab ropogós textúrája és íze kiváló kiegészítője lehet bármilyen ételnek. Gazdag ízvilága feldobja a salátákat, köreteket és főételeket egyaránt. A friss zöldbab könnyen és gyorsan elkészíthető, akár párolva, főzve, sütve vagy rakott ételekben is. Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy változatos ételeket készíts belőle, így sosem válik unalmassá.

Az ételek készítése során a friss zöldbab színe és textúrája is megmarad, ami esztétikailag is vonzóvá teszi az ételt.

Pulykapörkölt baconnel és zöldbabbal

Pulykapörkölt baconnel és zöldbabbal

Létezik a világon könnyű pörkölt is: például ez a sovány húsból, kevés zsiradékkal készült változat. A zöldbabot pedig akár a nokedli köret mellett is kínálhatod.
Megnézem
Paradicsomos-hagymás zöldbab

Paradicsomos-hagymás zöldbab

Akár ízletes vegetáriánus vacsora részeként, akár meleg uzsonnaként vagy a köretek között, a paradicsomos-hagymás zöldbab mindenhogy megállja a helyét. Tálald frissen őrölt borssal és finomra vágott petrezselyemmel.
Megnézem

Pirgálj borsót!

Ne teljen el a nyár frissen pirgált, azaz frissen pucolt zöldborsó nélkül! Nyáron a friss zöldborsó íze semmihez sem hasonlítható: édes és ropogós, ami tökéletes kiegészítője lehet a nyári salátáknak, köreteknek és főételeknek. Az ízének köszönhetően a gyerekek is szívesen fogyasztják, így könnyedén beépítheted a család étrendjébe. Vond be a kicsiket a zöldborsópucolásba, ilyenkor ők is megkóstolhatják már nyersen is ezt a zöldséget.

A friss zöldborsó kiválóan használható a konyhában, mert gyorsan elkészíthető. Nem igényel hosszú főzési időt, párolva, főzve vagy rakott ételekben is fogyasztható. Ez különösen hasznos a meleg nyári napokon, amikor nem szeretnél sok időt tölteni a tűzhely mellett.

Teljes kiőrlésű tészta zöldborsóval, carbonara szósszal

Teljes kiőrlésű tészta zöldborsóval, carbonara szósszal

Ez a krémes, finom tészta fél órán belül kész, és a zöldborsótól igazán nyárias lesz.
Megnézem
Kremes_sajtszoszos_zoldborsos_maj_bulgurral

Krémes sajtszószos zöldborsós máj

A máj és a zöldborsó nagyon jó barátok, ebben a receptben sem okoznak csalódást. Tálald bulgurral!
Megnézem

Rakott krumpli darált hússal, zöldborsóval és cukkinivel

Egy igazi klasszikus egy kis zöldséges csavarral. Dobd fel a jól bevált rakott krumplit egy kis zöldborsóval és cukkinivel! A laktató vacsora garantált!
Megnézem
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET