Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal

Mit kell tenned, hogy ne ragadjon le a palacsinta sütés közben?

Miért ragadnak le a palacsinták?

Először is, lehet, hogy a palacsintatésztába nem került elég olaj. Ügyelj rá, hogy ha a tésztába már tettél zsiradékot (pl. olvasztott vajat), akkor nem szükséges kiolajozni a serpenyőt minden egyes palacsinta sütése előtt.

Persze azért vannak kivételek, amikor mégis leragad a palacsinta, hiába adtál olajat a tésztához. Ennek gyakori oka a rossz minőségű serpenyő (ha például nem teflonbevonatos vagy már túl régi) vagy a túlmelegítés.

A boltokban kaphatók minimális peremmel ellátott, kifejezetten palacsintasütésre tervezett, lapos teflon serpenyők. Az alacsony lángon való sütés is védi a palacsintát a leégéstől.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET