Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
ne dobd ki

Ne dobd ki a maradékot – hasznosítsd!

Maradt otthon egy kis rizs? Nem tudod, mit kezdj a túlérett zöldségekkel?

A tortilla nemcsak tekercsként, hanem szendvicsként is megállja a helyét.
Ne dobd ki a letört spárgák végét – szuper levesalapot készíthetsz belőle!
Házi készítésű pestóhoz bármilyen mogyoró- vagy diófélét és zöldfűszereket is használhatsz. Tárold üvegben!

Szezonális zöldséges pesto

A házi készítésű pestóhoz használj szezonálisan elérhető zöldségleveleket! Készíts velük ízletes zöld pestót maradékmentő stílusban!
Tudj meg többet
A darált húst helyettesítheted növényi alapú hozzávalókkal is, mint például a vöröslencse vagy a karfiol.
A fonnyadt zöldfűszereket sem kell kidobnod! Adj hozzájuk olívaolajat, fokhagymát és készíts egy ízletes pácot húshoz, halhoz vagy akár zöldségekhez is!
A száraz kenyérből zsemlemorzsát, prézlit készíthetsz.
Szeleteld fel, és fagyaszd le a megmaradt kenyeret, így később, amikor kiveszed, a pirítóban könnyedén felmelegítheted! Ha egészben fagyasztottad le, az sem gond – egy éjszaka alatt kiolvad és olyan friss lesz, mint korábban!
Ne dobd ki a retek levelét – alapos mosás után adj hozzá felszeletelt retket, tejfölt, sót és borsot, és máris kész a salátád!
A megbarnult banánokat hámozd meg, és fagyaszd le – később bármikor felhasználhatod shake vagy fagyi készítéséhez.
A fagyasztott szőlőszemek szuper nassolnivalók.
A már túlérett gyümölcsökből és zöldségekből készíts finom gyümölcslevet egy gyümölcscentrifuga vagy turmixgép segítségével!
A feldarabolt száraz kenyér jól passzol krémlevesekbe, mely megpirítva ropogós, és tartalmas levesbetét lehet.
Készíts savanyúságot a megmaradt zöldségekből!

Zöldséges ragu maradékmentő stílusban

A zöldségragu nagyszerű módja a konyhában található zöldségek felhasználásának. Egyszerű, ízletes, egytálételt készíthetsz maradékokat mentve.
Tudj meg többet
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET