Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal

Levesek őszi hangulatban

A meleg leves illata megtölti a konyhát otthonossággal és melegséggel, tökéletes választás a hangulatos őszi estékhez.

Babos, káposztás levesrecepteket válogattunk össze. Ezek a receptek akár főétkezésként is megállják a helyüket. Kísérőként válasszatok melléjük teljes kiőrlésű pékárut!

A bableves tökéletes választás ősszel, mert a hűvös időben különösen jól esik egy tál forró étel. Az íze gazdag, amit a füstölt húsok és fűszerek még inkább kiemelnek. Érdemes többféle receptet is kipróbálni!

Gyors fejtettbab leves

Gyors fejtettbab leves

A fejtett bableves igazi jolly joker! Nem tudsz belőle túl sokat főzni, mert nem baj, ha marad másnapra is.
Tovább a receptre
Expressz olaszos bableves

Expressz olaszos bableves

Ez egy pikáns, valóban villámgyorsan elkészíthető bableves, kolbásszal megbolondítva.
Tovább a receptre

A frankfurti leves egy ízletes fogás, amelyet általában kelkáposztával, burgonyával és virslivel készítenek.  

Eredetileg német eredetű, ahogy neve is utal rá, és Frankfurt környékéről származik, ahol a virsli használata különösen jellemző volt. A magyar konyhában népszerűvé vált, és sok család kedvenc őszi-téli étele lett.

A leves alapja egy könnyű rántás, amelyhez fokhagymát és majoránnát is adnak, hogy különleges, fűszeres ízt kapjon. Azonban a frankfurti leves receptek is változatosak, eltekintve a fő alapanyagoktól. Kísérletezz te is, hogy eltaláld a kedvedre való fűszerezést és sűrűséget.

Frankfurti leves

Frankfurti leves

A mi frankfurti receptünk habarással készül és köménymagos, borsos ízvilággal lep meg.
Tovább a receptre

Ha a menüt tervezed, akkor a savanyú káposztát ne hagyd ki az alapanyagok közül!

A savanyú káposzta számos jótékony hatással rendelkezik, többek között gazdag vitaminokban, például C-vitaminban és fontos ásványi anyagokban.

Fermentálási folyamata révén a nem pasztőrözött savanyú káposzta probiotikumokat is tartalmaz, amelyek támogatják az emésztést. Az erjedés során kialakuló savanykás íz nemcsak frissítő, de remekül passzol különböző ételekhez, gazdagítva a fogások ízvilágát.

Szabolcsi savanyúkáposzta leves

Szabolcsi savanyúkáposzta leves

A savanyú káposzta az őszi, téli időszak természetes immunerősítője, akár nyersen, akár tartalmas ételekben fogyasztva.
Tovább a receptre
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET