Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • MAGGI_AIRFRYER_IMG_VECTOR Air Fryer
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • MAGGI_AIRFRYER_IMG_VECTOR Air Fryer
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal

Kóstold meg új krémleveseinket!

Két szuper krémlevessel lett gazdagabb a választékunk. Ha még nem próbáltad ki MAGGI Gomba- és Brokkolikrémlevesünket, akkor itt a remek alkalom. Alábbi tippjeinkkel még változatosabbá teheted őket.

MAGGI Gombakrémlevesünk egy gyors és könnyen elkészíthető étel, amelyet néhány egyszerű hozzávalóval könnyedén feldobhatsz. Például friss fűszernövényekkel, feltétekkel, egy kis extra fűszerezéssel:

 

  • adj a leveshez friss petrezselymet vagy friss kaprot, frissességet és gazdagabb ízt adnak neki,
  • szórd meg tálaláskor a levest pirított gombával vagy pirított hagymával,
  • 1-2 evőkanál tejszín vagy tej hozzáadásával krémesebbé varázsolhatod a levesed, 
  • egy csipet frissen őrölt fekete borssal vagy egy csepp citromlével is fokozhatod az ízeket. 

Akár egy krémes és ízletes „hamis” gombás rizottóhoz is felhasználhatod ezt a krémlevest, alapléként! Rizottó készítéskor az alábbiakat érdemes betartani: :

 

  • Mindig használj rizottóhoz kifejezetten erre a célra szánt rizst, például carnaroli vagy arborio rizst. Ezeket könnyen beszerezheted a szupermarketekben.
  • Az alaplevet apránként adagold a rizshez, figyelve arra, hogy mindig legyen elegendő folyadék a fazékban. Az alaplevet mindig tartsd forrón, miközben fő a rizottó.
  • Fontos, hogy folyamatosan kevergesd a rizst, hogy a végeredmény igazán krémes állagú legyen.

Sokféleképpen felhasználható gombakrémlevesünk igazi családi kedvenc lehet, de ne feledkezz meg az új MAGGI Brokkolikrémlevesről sem. Ezt sokszor még azok is szívesen fogyasztják, akik amúgy nem rajonganak a brokkoliért sütve vagy főve. Pár egyszerű kiegészítővel ezt a levest is az ízléseteknek megfelelően variálhatod.

 

  • reszelt sajttal gazdagítva, szórd meg tálaláskor trappista vagy cheddar sajttal,
  • tálald a tetején pirított tökmaggal vagy dióval a teltebb ízvilág érdekében,
  • ha szeretitek a pikáns ízeket, fűszerezd frissen őrölt borssal vagy egy pici chili pehellyel.

Próbáld ki leveseinket gazdag választékunkból!

Maggi Gombakrémleves

Maggi Gombakrémleves

Maggi Brokkolikrémleves

Maggi Brokkolikrémleves

MAGGI Paradicsomleves kagylótésztával

MAGGI Paradicsomleves kagylótésztával

MAGGI Zöldséges húsleves kagylótésztával

MAGGI Zöldséges húsleves kagylótésztával

Maggi Dörgicsei csibeleves

Maggi Dörgicsei csibeleves

Kövess minket!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET