Csak pár perced van? Készíts gyorsan, finomat!
Önts forró vizet a pohárban található vonalig, keverd össze, és fedd le 5 percre a poharat. Újabb keverés után már fogyaszthatod is az ízletes Hagymás krumplipürét! A csomagolás segítségével pedig már saját pohárra és mérőeszközökre sincs szükség, ha a nagy rohanásban megéheztél.
A termékek pohara szelektíven gyűjthető! A csomagolás könnyedén szétválasztható: a külső papír borítás a papírhulladékok közé kerül, míg a műanyag pohár a műanyagok közé kerülhet megfelelő tisztítás után.
Minden MAGGI instant poharas készétel szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.
Kiszerelés: 1 adag (59g)
Próbáld ki további Poharas készételeinket is!
burgonyapehely 49,3%, pálmazsír, BÚZALISZT, sült vöröshagyma 5,7%, maltodextrin, repceolaj, étkezési só, vöröshagymapor 2,2%, ízfokozó (nátriumglutamát), TEJCUKOR, TEJFEHÉRJEK, napraforgóolaj, élesztő, szárított metélőhagyma, fokhagymapor, fűszerek (fekete bors, kurkuma), szárított petrezselyemlevél, aroma,
füstaromák.
Tartalmazhat TOJÁST, SZÓJÁT, ZELLERT és MUSTÁRT.
| 100g-ban | Egy adag készételben | RI %* | |
|---|---|---|---|
| Energia |
1894 kJ 452 kcal |
1118 kJ 267 kcal |
13 % |
| Zsír | 20 g | 12 g | 17 % |
| amelyből telített zsír | 11 g | 6.3 g | 32 % |
| Szénhidrát | 58 g | 34 g | 13 % |
| amelyből cukrok | 4.8 g | 2.8 g | 3 % |
| Rost | 4.4 g | 2.6 g | |
| Fehérje | 8.1 g | 4.8 g | 10 % |
| Só | 3.1 g | 1.8 g | 30 % |
| Allergének | Direkt allergének | Keresztszennyeződésből származó allergén |
|---|---|---|
| Glutén |
igen
|
nem |
| Tej |
igen
|
nem |
| Szója |
nem
|
igen |
| Zeller |
nem
|
igen |
| Diófélék |
nem
|
nem |
| Földimogyoró |
nem
|
nem |
| Halak |
nem
|
nem |
| Rákfélék |
nem
|
nem |
| Szezámmag |
nem
|
nem |
| Kén-dioxid |
nem
|
nem |
| Mustár |
nem
|
igen |
| Puhatestűek |
nem
|
nem |
| Csillagfürt |
nem
|
nem |
| Tojás |
nem
|
igen |
Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
Elkészítési javaslat: