MAGGI Arrabbiata paradicsomszósz
.
Termékinformáció
Napérlelte, természetes ízek!
A MAGGI üveges szószaival ízletes fogásokat készíthetsz, amelyekkel garantált a siker a konyhában!
A MAGGI Arrabbiata szósz alapját a napérlelte, szabadföldi paradicsom adja, amelyet szárított fűszerekkel és chilipaprikával tettük igazán harmónikussá, hogy a csípős ízek szerelmeseinek is kedvezzünk. A legfinomabb pennével és parmezán sajttal tálalva.
Próbáld ki többi üveges szósz termékünket is!
.
Összetevők
Paradicsomsűrítmény 44%, víz, paradicsomdarabok 17%, vöröshagyma, pirospaprika, cukor, étkezési só, fokhagymapüré, repceolaj, citromlé-koncentrátum, szárított fűszerek (őrölt pirospaprika, petrezselyem, chilipaprika, bazsalikom, oregánó, őrölt fekete bors), szárított vöröshagyma-őrlemény.
Több információ
.
Tápérték adatok
per 100g | Egy adag készételben* | RI %* egy adag készételben | |
Energia |
826 KJ 195 kcal |
1901 KJ 455 kcal |
23 |
Zsír | 2.3 g | 5,5 g | 8 |
amelyből telített zsír | 0.8 g | 1,9 g | 10 |
Szénhidrát | 34.9 g | 82 g | 32 |
amelyből cukrok | 3.6 g | 8,4 g | 9 |
Fehérje | 7.4 g | 17,4 g | 35 |
Rost | 2.4 g | 5,6 g | - |
Só | 0.7 g | 1,7 g | 28 |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
.
Allergének táblázat
Glutén |
nem
|
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek |
Tej |
nem
|
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) |
Szója |
nem
|
Szójabab és abból készült termékek |
Zeller |
nem
|
Zeller és abból készült termékek |
Diófélék |
nem
|
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek |
Földimogyoró |
nem
|
Földimogyoró és abból készült termékek |
Halak |
nem
|
Halak és azokból készült termékek |
Rákfélék |
nem
|
Rákfélék és azokból készült termékek |
Szezámmag |
nem
|
Szezámmag és abból készült termékek |
Kén-dioxid |
nem
|
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben. |
Mustár |
nem
|
Mustár és abból készült termékek |
Puhatestűek |
nem
|
Puhatestűek és abból készült termékek |
Csillagfürt |
nem
|
Csillagfürt és abból készült termékek |
Tojás |
nem
|
Tojás és abból készült termékek |
Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva
.
Elkészítés
Friss hozzávalók:
- 400 g penne tészta
- 40 g parmezán sajt
Elkészítési javaslat:
- Vizet forralunk egy csipetnyi sóval és az elkészítési javaslat szerint a penne tésztát készre főzzük.
- Ezzel egyidőben közepes lábasban felmelegítjük az arrabbiata szószt.
- A szószt a tésztára halmozzuk és reszelt parmezánnal tálaljuk.