Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Great Balance
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Vissza
Your Selection (1)
Tépett grillpulykás baguette
Tépett grillpulykás baguette
160 min
Könnyű
recipe hozzáadása
Vissza
30 22.9g / 30%
42 72.3g / 42%
28 49.4g / 28%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Tépett grillpulykás baguette

(0)
160 perc
Könnyű
A pulled pork gyorsabb és könnyedebb verziója. Sok dolgod nincs vele, hiszen elég csak alaposan befűszerezned, majd betenni a sütőbe és megvárni hogy omlósra süljön a húst, amit aztán villával könnyedén szálaira szedhetsz majd.

Hozzávalók

5 adag

Ezt az ételt 5 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
75  dkg
pulykamell
1  tasak
Maggi Grill fűszerkeverék
5  ek
olaj
3  dl
sör
2.5  dl
húsleves
3  ek
ketchup
1  ek
méz
1  csomag
káposzta-saláta
2  ek
majonéz
2  ek
görög joghurt
1  ek
citromlé
1  tk
mustár
4  db
baguette

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
72.34 g
Energia
718.31 kcal
Zsír
22.93 g
Fehérje
49.45 g
Telített zsírok
3.88 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

160 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    A fűszerkeveréket elkeverjük az olajjal, majd alaposan megkenjük vele a hús minden oldalát. Egy sütőbe is tehető edényt felforrósítunk, majd a hús minden oldalát körbepirítjuk benne.
  • 2. lépés

    120 perc
    Ezután lehúzzuk a tűzről, hozzáöntjük a sört és a húslevest, majd lefedjük és 150 fokos sütőben két órát sütjük, amíg a hús olyan puha nem lesz, hogy szálaira esik.
  • 3. lépés

    15 perc
    Ezután a húst kivesszük és az edényben maradt léhez hozzáadjuk a ketchupot és a mézet, majd nagy lángon addig forraljuk, amíg mártás állagúvá be nem sűrűsödik.
  • 4. lépés

    5 perc
    A húst szálaira szedjük, majd összekeverjük a besűrített mártással.
  • 5. lépés

    5 perc
    A majonézt a görög joghurttal, a citrom levével és a mustárral simára keverjük, majd összeforgatjuk a káposztás salátakeverékkel.
  • 6. lépés

    5 perc
    A bagetteket megtöltjük a hússal és a káposztasalátával.
Tépett grillpulykás baguette

1. lépés 6

A fűszerkeveréket elkeverjük az olajjal, majd alaposan megkenjük vele a hús minden oldalát. Egy sütőbe is tehető edényt felforrósítunk, majd a hús minden oldalát körbepirítjuk benne.

Tépett grillpulykás baguette

2. lépés 6

Ezután lehúzzuk a tűzről, hozzáöntjük a sört és a húslevest, majd lefedjük és 150 fokos sütőben két órát sütjük, amíg a hús olyan puha nem lesz, hogy szálaira esik.

Tépett grillpulykás baguette

3. lépés 6

Ezután a húst kivesszük és az edényben maradt léhez hozzáadjuk a ketchupot és a mézet, majd nagy lángon addig forraljuk, amíg mártás állagúvá be nem sűrűsödik.

Tépett grillpulykás baguette

4. lépés 6

A húst szálaira szedjük, majd összekeverjük a besűrített mártással.

Tépett grillpulykás baguette

5. lépés 6

A majonézt a görög joghurttal, a citrom levével és a mustárral simára keverjük, majd összeforgatjuk a káposztás salátakeverékkel.

Tépett grillpulykás baguette

6. lépés 6

A bagetteket megtöltjük a hússal és a káposztasalátával.

Recept letöltése