Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A sütőtököt felvágjuk, a magházát kikaparjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 200 fokos sütőben 25-30 percig sütjük, amíg puha nem lesz.
Ezután kikaparjuk a sütőtök húsát, majd botmixerrel pürésítjük.
A MAGGI Kaszottót az alábbiak szerint elkészítjük: A 800 ml vizet egy lábasba töltjük és hozzáadjuk mindkét tasak tartalmát. Összekeverjük és felforraljuk, majd alacsony lángon fedő alatt főzzük 25 percig. Alkalmanként megkeverjük.
Levesszük az edényt a tűzről, hozzáadjuk a 20 gramm vajat és a sütőtökpürét, majd összekeverjük.
A friss gombákat alaposan megmossuk, konyhai papírtörlőn megszárítjuk.
Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, majd nagy lángon megpirítjuk rajta a gombát. Végül apróra vágott friss petrezselyemmel, sóval és borssal ízesítjük, majd az árparizottóhoz keverve tálaljuk.