A rozmaringos, mézes grillezett csirkecombok után garantáltan mind a tíz ujjadat megnyalod majd! Grillezett avokádóval és THOMY édes-savanyú szósszal a hihetetlen ízélményért!
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Aprítsuk fel a rozmaringot, majd keverjük el a mézzel, őrölt borssal és a két evőkanál Maggi Házias levesalappal. Kenjük meg vele a csirkecombokat, majd szükség szerint ízesítsük még sóval, borssal. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 50 perc alatt süssük ropogósra.
2. lépés
5 perc
Mindeközben vágjuk félbe az avokádót, és távolítsuk el a magját. Süssük meg olívaolajban, ízesítsük sóval, borssal, majd locsoljuk meg egy fél citrom levével. A cseresznyeparadicsomot szárával együtt enyhén pirítsuk meg egy kis olívaolajon.
3. lépés
5 perc
A sült csirkecombokat grillezett avokádóval, paradicsommal és THOMY édes-savanyú szósszal tálaljuk.
1. lépés
3
Aprítsuk fel a rozmaringot, majd keverjük el a mézzel, őrölt borssal és a két evőkanál Maggi Házias levesalappal. Kenjük meg vele a csirkecombokat, majd szükség szerint ízesítsük még sóval, borssal. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 50 perc alatt süssük ropogósra.
2. lépés
3
Mindeközben vágjuk félbe az avokádót, és távolítsuk el a magját. Süssük meg olívaolajban, ízesítsük sóval, borssal, majd locsoljuk meg egy fél citrom levével. A cseresznyeparadicsomot szárával együtt enyhén pirítsuk meg egy kis olívaolajon.
3. lépés
3
A sült csirkecombokat grillezett avokádóval, paradicsommal és THOMY édes-savanyú szósszal tálaljuk.