A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A húst kisujjnyi csíkokra vágjuk, és a 3 ek. olajjal elkevert fűszerkeverékkel bepácoljuk egy órára.
2. lépés
5 perc
A bacont kisujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd a tejeskukoricát együtt megpirítjuk (A kukoricát 2 percenként forgassuk el egy kicsivel, így grillezzük körbe.)
3. lépés
5 perc
Felszeleteljük a zöldségeket:
A kukoricaszemeket vágjuk le a csőről egy éles késsel. A sárgadinnyét 2x1 cm-es darabokra, a lilahagymát nagyon apró kockákra, a paprikát 2x0,5cm-es darabokra vágjuk.
4. lépés
5 perc
A húst a grillen pár perc alatt átpirítjuk.
5. lépés
2 perc
A fűszervajhoz való fűszerkeveréket elkeverjük 3 ek olívaolajjal, és hozzáadunk egy ek. lime levet.
6. lépés
3 perc
A madársalátát egy nagy tálba helyezzük, átforgatjuk a zöldségekkel-dinnyével, hozzáadjuk a húst és a bacont, meglocsoljuk az öntettel, tálaláskor egy-egy lime gerezddel díszítjük.
1. lépés
6
A húst kisujjnyi csíkokra vágjuk, és a 3 ek. olajjal elkevert fűszerkeverékkel bepácoljuk egy órára.
2. lépés
6
A bacont kisujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd a tejeskukoricát együtt megpirítjuk (A kukoricát 2 percenként forgassuk el egy kicsivel, így grillezzük körbe.)
3. lépés
6
Felszeleteljük a zöldségeket:
A kukoricaszemeket vágjuk le a csőről egy éles késsel. A sárgadinnyét 2x1 cm-es darabokra, a lilahagymát nagyon apró kockákra, a paprikát 2x0,5cm-es darabokra vágjuk.
4. lépés
6
A húst a grillen pár perc alatt átpirítjuk.
5. lépés
6
A fűszervajhoz való fűszerkeveréket elkeverjük 3 ek olívaolajjal, és hozzáadunk egy ek. lime levet.
6. lépés
6
A madársalátát egy nagy tálba helyezzük, átforgatjuk a zöldségekkel-dinnyével, hozzáadjuk a húst és a bacont, meglocsoljuk az öntettel, tálaláskor egy-egy lime gerezddel díszítjük.