Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zöldséges halkocsonya

0
25 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

4 dl
forró víz
10 g
zselatin
1 ek
olaj
3 ek
víz
4 db
tengeri haltörzs
1 kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
20 dkg
francia zöldségkeverék

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
71.1 kcal
Szénhidrát
6.04 g
Fehérje
1.99 g
Zsír
3.93 g
Telített zsírok
0.43 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

25 perc
1. lépés
3 perc
A zöldségkeveréket 2-3 perc alatt pároljuk puhára a forró olajon, enyhén sózzuk, rakjuk félre.
2. lépés
10 perc
Forraljuk fel a vizet, adjuk hozzá a halászlékockát, rakjuk bele a halszeleteket és fedő alatt,  kis lángon 10 percig főzzük.
3. lépés
2 perc
A halszeleteket rakjuk egy 1,5-2 dl-es formák aljára, osszuk el rá a zöldségeket is.
4. lépés
4 perc
A zselatint locsoljuk meg a hideg vízzel, hagyjuk állni néhány percet, majd keverjük bele a forró lébe, pár percig kevergessük, míg teljesen felolvad, de ne forraljuk fel.
5. lépés
5 perc
Öntsük a formákba, majd kihűlés után hűtsük a halkocsonyát legalább 2-3 órát hűtőben, míg teljesen megdermed.
6. lépés
1 perc
Tálalhatjuk a formában, vagy a formákat rövid időre forró vízbe mártva tányérra borítva.
Zöldséges halkocsonya

1. lépés 6

A zöldségkeveréket 2-3 perc alatt pároljuk puhára a forró olajon, enyhén sózzuk, rakjuk félre.

Zöldséges halkocsonya

2. lépés 6

Forraljuk fel a vizet, adjuk hozzá a halászlékockát, rakjuk bele a halszeleteket és fedő alatt,  kis lángon 10 percig főzzük.

Zöldséges halkocsonya

3. lépés 6

A halszeleteket rakjuk egy 1,5-2 dl-es formák aljára, osszuk el rá a zöldségeket is.

Zöldséges halkocsonya

4. lépés 6

A zselatint locsoljuk meg a hideg vízzel, hagyjuk állni néhány percet, majd keverjük bele a forró lébe, pár percig kevergessük, míg teljesen felolvad, de ne forraljuk fel.

Zöldséges halkocsonya

5. lépés 6

Öntsük a formákba, majd kihűlés után hűtsük a halkocsonyát legalább 2-3 órát hűtőben, míg teljesen megdermed.

Zöldséges halkocsonya

6. lépés 6

Tálalhatjuk a formában, vagy a formákat rövid időre forró vízbe mártva tányérra borítva.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév