Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Egy nagy, 30 cm-es átmérőjű serpenyőben kezdjük el pirítani a kolbászt és a császárszalonnát, majd a kisült zsírjára dobjuk rá a csirkehúst is, végül pirítsuk fehéredésig.
Adjuk hozzá a gnocchit, a MAGGI Húsimádó Bolognai spagetti alapot és a vizet, keverjük el, forraljuk össze pár percig. Ha szükséges, pótoljuk a vizet.
Szórjuk a tetejére a mini mozzarellákat és toljuk be a forró sütőbe további 10-12 percre.