Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A lazacszeletek mindkét oldalát sózzuk-borsozzuk, majd egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat és mindkét oldalukat 3-3 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Kivesszük őket és félretesszük.
Ugyanebbe a serpenyőbe beletesszük a vajat, majd az apróra vágott fokhagymát és kapribogyót. 2-3 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a koktélparadicsomokat, amelyek közül a nagyobbakat félbevágjuk.
Amint a paradicsomok elkezdenek megpuhulni és a héjuk elkezd ráncosodni, elkeverjük a tejszínt a vízzel és a tasak tartalmával, majd a paradicsomokra öntjük. Addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
Legvégül belekeverjük a reszelt sajtot és a bébispenótot.
A szósszal együtt melegen tálaljuk a lazacot.